Από παίκτρια ριάλιτι, διευθύντρια περιοδικού!

http://www.mediagate.gr/media/k2/items/cache/f48861abaa7af3b272338c849293f5c0_M.jpg?t=1328112466Δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο να αναλάβει ένα περιοδικό...

αφιερωμένο στα ριάλιτι από μια πρώην παίκτρια που έχει λάβει μέρος σε περισσότερα από 20! 


Πρόκειται για την Omarosa Manigault-Stallworth που θα χρησιμοποιήσει όλη την εμπειρία που απέκτησε από τα ριάλιτι στη θέση της διευθύντριας της ανατολικής ακτής για το νέο περιοδικό Reality Weekly.



Η Omarosa έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της σε διάφορα δημοφιλή ριάλιτι σόους της Αμερικής, μεταξύ άλλων στα Apprentice, Ultimate Merger, Celebrity Apprentice, Surreal Life, Fear Factor και Girls Behaving Badly.


«Είναι τόσο ενδιαφέρον αυτό που ξεκινάω γιατί πραγματικά ξέρω τα ριάλιτι από μέσα κι απ' έξω. Καμιά φορά στα meeting με φωνάζουν «εγκυκλοπαίδεια των ριάλιτι» γιατί είμαι σ' αυτόν τον κόσμο από τα πρώτα χρόνια», δήλωσε στην Huffington Post.



H επιλογή της για τη θέση αυτή δεν ήταν βέβαια εντελώς τυχαία, αφού η Omarosa Manigault-Stallworth έχει πτυχίο δημοσιογραφίας και, όπως λέει, κατέχει τις απαραίτητες γνώσεις για το πώς να διευθύνει ένα περιοδικό.


mediagate.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa