Επετειακή μέρα σήμερα για το «Μες την Καλή Χαρά», αφού πέρυσι τέτοια μέρα ήταν που… ο Θέμης Γεωργαντάς έγινε «κ@@βλί»στο μεθύσι [ΒΙΝΤΕΟ]

Επετειακή μέρα σήμερα για το «Μες την Καλή Χαρά», αφού πέρυσι τέτοια μέρα ήταν που… ο Θέμης Γεωργαντάς έγινε «ντίρλα» με τις ρακές του Φουκάκη και το βίντεο με τις υπερβολικές του αντιδράσεις (να το πούμε κομψά) έπαιξε πρώτο στις ψυχαγωγικές εκπομπές!

Και επειδή, «άμα έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς», οι συντελεστές της εκπομπής δεν παρέλειψαν να του υπενθυμίσουν τα χαΐρια του, προκαλώντας του μεγάλη αμηχανία στο στούντιο!!

Αρχικά η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε σε εκείνη την ημέρα ως την ημέρα που άλλαξε την ελληνική τηλεόραση ή έστω την πορεία του Alpha και στην συνέχεια «έπεσε» το βίντεο – αποθέωση με τον μεθυσμένο Θέμη να κάνει «χαμό» στο πλατό.

Ολόκληρο αφιέρωμα του ετοίμασαν με ΟΛΑ τα στιγμιότυπα από την μοναδική εκείνη μέρα, με… δηλώσεις από τους παρευρισκόμενους, ενώ έφεραν στο στούντιο και κρητική μπάντα με… ρακές για να το γιορτάσουν… Nαι, μετά από εκείνη την ημέρα του έδωσαν να ξαναπιεί ρακί!

Μόνο την Σίσσυ Χρηστίδου δεν έφεραν να «ξαναζήσουν» την θρυλική εκείνη ημέρα. Φυσικά, όση ώρα έπαιζε το βίντεο, οι παρουσιαστές είχαν «λιώσει» στο γέλιο, ενώ ο Θέμης δεν ήξερε που να κρυφτεί.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο από το «Μες την Καλή Χαρά»…




Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa