Στο εδώλιο πατέρας & γιος για το θάνατο του "ντελιβερά"


Ο 21χρονος κατηγορούμενος έκανε ελιγμούς στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου - Προσπαθώντας να ξεφύγει από αστυνομικούς τράκαρε & εγκατέλειψε τον άτυχο διανομέα φαγητού στη συμβολή των λεωφόρων Ικάρου και Καζαντζίδη

Στο εδώλιο κάθονται σήμερα πατέρας και γιος, κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος για το τροχαίο που, το 2008, στέρησε τη ζωή από διανομέα φαγητού, στη συμβολή των λεωφόρων Ικάρου και Καζαντζίδη.

 Στα δικαστήρια της Νεάπολης έχουν σπεύσει συγγενείς του άτυχου άνδρα.

Κατηγορούμενοι είναι ένας νεαρός και ο πατέρας του, καθώς ο 61χρονος πατέρας θέλοντας να σώσει το γιο του, εμφανίστηκε ως ο οδηγός του 4Χ4 που τραυμάτισε θανάσιμα το διανομέα. Ωστόσο λιμενικοί που προηγουμένως είχαν επιδιώξει να σταματήσουν το δίκυκλο, βλέποντάς το να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, κατέθεσαν με σιγουριά ότι οδηγός του οχήματος δεν ήταν ο πατέρας, αλλά ο 21χρονος, τότε, γιος του.

Ο 21χρονος το μοιραίο βράδυ αρνήθηκε να σταματήσει για έλεγχο στο ύψος του φωτεινού σηματοδότη στην παραλιακή, κατά την υπόδειξη των ανδρών του λιμενικού, αλλά αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα, κάνοντας τους αστυνομικούς να τον καταδιώξουν. Στη συμβολή της λεωφόρου Ικάρου με τη λεωφόρο Καζαντζίδη, ο 21χρονος παραβίασε το φανάρι και τράκαρε το διανομέα φαγητού, τον οποίο εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο δρόμο.
"Ήμουν μαζί με τον 21χρονο στα Ανώγεια" 

Άλλοθι έδωσε με την κατάθεσή του, μάρτυρας υπεράσπισης,
φίλος του 21χρονου, ο οποίος είπε ότι το βράδυ εκείνο ήταν μαζί με τον 21χρονο σε καφενείο στα Ανώγεια και ότι ο ίδιος οδήγησε το νεαρό στο σπίτι του περίπου στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα. Ο συνήγορος πολιτικής αγωγής, Γιώργος Στειακάκης, άφησε αιχμές για την αξιοπιστία του μάρτυρα, υπονοώντας ότι πρόκειται για ψευδομάρτυρα, τονίζοντας, ωστόσο, ότι δε θέλει να εστιάσει περαιτέρω σε αυτό. 

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa