ΔΕΙΤΕ: Το γουρουνάκι που νομίζει ότι είναι σκύλος


Το γουρουνάκι που νομίζει ότι είναι σκύλος [φωτο]
Το όνομά του είναι Louie και είναι γουρουνάκι. Όμως νιώθει σαν σκύλος...

Μπορεί να κάνει όλα όσα κάνει ένα σκυλάκι, εκτός από το να… γαβγίζει. Το 9 μηνών τροφαντό γουρουνάκι νομίζει μάλλον ότι είναι τσοπανόσκυλο.

Όπως κάθε πιστό σκυλάκι, ο Louie βγαίνει περίπατο με λουράκι, ανταποκρίνεται όταν φωνάζουν το όνομά του και παίζει συνεχώς.

 

Η 42χρονη κ. Williams, που μελετά τις συμπεριφορές των ζώων, είπε σε συνέτευξή της ότι ο Louie είχε μπει στην οκταμελή ομάδα των γουρουνιών στην ηλικία των 3 μηνών. Επειδή οι άλλοι ήταν πολύ μεγαλύτεροι σε όγκο έπρεπε να μένει κάπου χωριστά για να είναι ασφαλής και να έχει την ελευθερία να περιφέρεται στο σπίτι που βρίσκεται στη Βόρεια Ουαλία.

«Μια μέρα, εκεί που εκπαίδευα τα σκυλιά μου, προσπαθούσα να κάνω ένα να τρέξει μέσα από ένα τούνελ», είπε.

» Ο Louie αποφάσισε να το κάνει εκείνος. Πραγματικά αιφνιδιάστηκα! Σκέφτηκα…’περίμενε ένα λεπτό, το γουρουνάκι το έκανε καλύτερα από το σκύλο’.»

Η κ. Williams αναφέρει ότι ο Louie κέρδισε με αυτόν τον τρόπο μόνος του μία θέση στην ομάδα των σκύλων.

 

Το γουρουνάκι που θεωρείται ταλέντο, είναι πλέον πολύ διάσημο και εμφανίζεται σε διάφορα events και σόου.

«Ο κόσμος μένει εξαιρετικά έκπληκτος όταν βλέπει τι μπορεί να κάνει και πόσο καλά ασκείται σε σχέση με τα σκυλιά», απάντησε η κ. Williams. Αυτό αποδεικνύει ακριβώς πως αν όσοι έχουν ζωάκια τα εκπαιδεύσουν σωστά, τότε μπορούν να τους ενισχύσουν την καλή συμπεριφορά και να κάνουν απίστευτα πράγματα προσφέροντάς τους και μιά μικρή ανταμοιβή – όπως πχ ένα μπισκότο.

Ο Louie συγκρατεί την πληροφορία πιο γρήγορα από ένα σκύλο, ώστε, αφού έχει κάνει ένα κόλπο μερικές φορές, ξέρει να το ξανακάνει. Πλέον, αγαπάει απόλυτα μπισκότα τζίντζερ», είπε η κ. Williams.


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa