Εκτός αποστολής οι Νίνης και Λέτο

Παρότι οι ενδείξεις αλλά και οι απουσίες... έδειχναν πως ο Σωτήρης Νίνης θα επέστρεφε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Εργοτέλη, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. 


Συγκεκριμένα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τόσο τον νεαρό μεσοεπιθετικό όσο και τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος τελικά δεν κατάφερε να είναι ετοιμοπόλεμος για το συγκεκριμένο ματς.

Ο Αργεντινός επιθετικός του «τριφυλλιού» αρχικά προπονήθηκε ατομικά ενώ στην συνέχεια ακολούθησε θεραπεία. Επίσης ατομικό πρόγραμμα προπόνησης έκαναν και οι Κουίνσι και Μπουμσόνγκ,  με τον Ρούντολφ να κάνει θεραπεία.



 Μάλιστα κανονικά συμμετείχε στην προπόνηση και ο Καντέ, παρότι είχε πάρει σχετική άδεια μέχρι την Δευτέρα, δείχνοντας την δίψα του για να βοηθήσει την ομάδα. Ωστόσο ο αμυντικός από το Μάλι έμεινε εκτός αποστολής.

Συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμειναν οι Κοτσόλης, Λέτο, Κουίνσι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνης , Ρούντολφ καθώς και ο τιμωρημένος, Ζέκα. Επίσης δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι νεαροί Φουρλάνος, Ταμπάκης και Λαγός.



 Αντίθετα στην αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέφει ο Κώστας Κατσουράνης. Όσο για το πρόγραμμα της προπόνησης αυτό περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και δίτερμα σε μικρό χώρο.

sportaction.gr 

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa