Παρ’ ολίγο ξύλο μεταξύ πρώην και νυν για τα μάτια ξανθιάς τηλεπερσόνας!


Αυτή η γυναίκα έχει… «καταστρέψει» πολλούς ποδοσφαιριστές.
Και λέμε πολλούς γιατί ούτε η ίδια δεν θυμάται, τον αριθμό όσων έχουν περάσει από το κρεβάτι της. Είναι γυναίκα που λατρεύει το sex. Κι αυτό δεν είναι καθόλου κακό.
Τα κουτσομπολίστικα περιοδικά έχουν αναφερθεί άπειρες φορές στους έρωτες της. Το θέμα μας όμως σήμερα είναι οι ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα δύο και ο καυγάς που ξέσπασε σε πολύ γνωστό μαγαζί στο κέντρο για τα μάτια της ξανθιάς τηλεπερσόνας . Ότι είχε χωρίσει λοιπόν με τον νεαρό ποδοσφαιριστή και οι φήμες την ήθελαν να βρίσκεται στο πλευρό άλλου που ήταν και δεσμευμένος. Η μοίρα έκανε τους πασαδόρους να βρεθούν στο ίδιο μέρος, την ίδια ώρα και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.
Ο ποδοσφαιριστής ο δεσμευμένος με το που αντιλήφθηκε ότι στο club βρισκόταν και ο νεαρός-παρατημένος άρχισε να τον κοιτάει υποτιμητικά.. με ύφος και «καλά σου πήρα τη γκόμενα». Μπροστά δεν ήμασταν αλλά οι πηγές μας είναι έγκυρες. Ο μικρός τσαντίστηκε και πήγε να του ζητήσει τα ρέστα. Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και με την βοήθεια των ψυχραιμότερων ο καυγάς «πάγωσε». Απ’ ότι πήρε το αυτί ενός θαμώνα, ο νεαρός, ο παρατημένος είπε στον άλλον ποδοσφαιριστή, να χαίρεσαι την «π… σου» και πρόσεχε διότι έχει ακριβά γούστα. Όρε γλέντια
ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa