Δείτε το Βίντεο:Η Μενεγάκη Κοκκινοσκουφίτσα ......ψήνει παιδάκια έξω απο το κανάλι


Βραβείο μασκαρέματος πήραν σήμερα η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της που ήταν μακράν οι πιο καλοντυμένοι της TV! Μάλιστα, η Ελένη δεν έμεινε μόνο στο ντύσιμο, αλλά… άναψε τα κάρβουνα και κάλεσε τον κόσμο για κοψίδια!

Ντυμένη Κοκκινοσκουφίτσα -με κοντή φουστίτσα, κόκκινη γόβα και… καλαθάκι ανά χείρας εμφανίστηκε το Λενιώ- που νωρίτερα μας είχε προϊδεάσει για το μασκάρεμα της εκπομπής«ανεβάζοντας» φωτογραφίες στο Twitter. «Όλος ο θίασος στην τελευταία φωτό! Καλή διασκέδαση!!!», έγραψε λίγο πριν βγει στον αέρα.

«Από τότε που σταμάτησα να το κάνω στη ζωή μου, εδώ με χαροποιεί που το κάνω», εξομολογήθηκε η Ελένη που ήταν μέσα στο τσακίρ το κέφι, ενώ αποκάλυψε πως πρώτη φορά μασκαρεύτηκε το 1995 στον ΑΝΤ1, στον «Πρωινό Καφέ», και από τότε… έμεινε!

Μάλιστα, οι συνεργάτες της εκπομπής είχαν ετοιμάσει βίντεο με όλα τα μασκαρέματά τους, ενώ την παράσταση έκλεψε η Άση Μπήλιου που είναι και η μόνη μεγάλη fanτης Αποκριάς.

Μέχρι και… εξωτερικό γύρισμα έκανε η Ελένη, που βγήκε στο προαύλιο του Studio Pro! Ο λόγος; Έστησε ψησταριές και σούβλες,  καλώντας τον κόσμο να πάει να τσικνίσουν μαζί!

«Εμείς εδώ είμαστε τυχεροί γιατί το στούντιο είναι στην εξοχή. Κοιτάξτε ελιές και χωράφια! Γείτονες ελάτε! Ψήνουμε, χορεύουμε, γελάμε», είπε η παρουσιάστρια και κατέληξε: «ελάτε! Όσο υπάρχει κρέας, εμείς θα ταΐζουμε»!


Δείτε το Βίντεο:
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa