Στην μαύρη αγορά η ματωμένη μπλούζα και η βέρα του Καντάφι!


Ένα ακόμη επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στο θρίλερ της δολοφονίας του Μουαμάρ Καντάφι. 

Μόνο που αυτό το επεισόδιο θα παιχτεί σε οίκο δημοπρασιών, καθώς ένας Λίβυος, σκοπεύει να πουλήσει έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ την 

βέρα και την ματωμένη μπλούζα, που φορούσε ο πρώην ηγέτης την ημέρα που έχανε με φρικτό τρόπο την ζωή του στα χέρια αντικαθεστωτικών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, η μακάβρια έμπνευση ανήκει στον Αχμέντ Ουαρφαλί, ο οποίος ωστόσο δεν αποκαλύπτει πως βρέθηκαν στα χέρια του αυτά τα δύο αντικείμενα. Στα ανατριχιαστικά πλάνα της δολοφονίας του Καντάφι, τον περασμένο Οκτώβριο, διακρίνεται η ασημένια βέρα και το λευκό πουκάμισο που έχει γεμίσει αίματα.

Μάλιστα, στην αραβική ιστοσελίδα ArabsToday.net, παρουσιάζεται φωτογραφία της βέρας, στην οποία είναι χαραγμένη η ημερομηνία του γάμου του πρώην ηγέτη της Λιβύης με την δεύτερη γυναίκα του Σαφία. Στο διαδίκτυο μετά τη δημοσίευση της είδησης έχει ξεσπάσει πόλεμος… Και αυτό γιατί κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Ουαρφαλί δεν πρέπει να πουλήσει αυτά τα αντικείμενα και ιδιαίτερα την βέρα, με το επιχείρημα ότι το δαχτυλίδι δεν ανήκει στον Μουαμάρ Καντάφι, αλλά είναι περιουσία του λιβυκού λαού.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa