Η απίστευτη πρόταση εφοπλιστή στο σέξι μοντέλο

Το σέξι μοντέλο Βάσω Βιλέγκας, που έγινε γνωστή... μέσα από το "Next top model" του ΑΝΤ1 και στη συνέχεια από τα καλλιστεία των Playmate, δέχτηκε μια άκρως δελεαστική πρόταση από 40χρονο γόνο εφοπλιστικής οικογένειας, όπως αποκαλύπτει η ίδια στη Real Life...

Η Βάσω, που γενήθηκε στη Βενεζουέλα και έζησε εκεί μέχρι τα τρία της χρόνια, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα ταξίδεψε στη γενέτειρά της για να φωτογραφηθεί για το Playboy της Βενεζουέλας που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο. 



Το 24χρονο μοντέλο, που πισκέπτεται συχνά το Καράκας για να βλέπει τον πατέρα και την υπόλοιπη οικογένειά της, διατηρεί καλές σχέσεις με πρακτορεία μόδας.της χώρας καταγωγής της και έτσι προέκυψε η πρόταση από το αντρικό περιοδικό. 


Όπως ήταν δυσικό ενθουσιάστηκε, καθώς η κυκλοφορία του εν λογω περιοδικού ξεπερνάει τα 130.000 τεύχη. Ωστόσο αυτή δεν ήταν η μοναδική δελεαστική πρόταση που δέχτηκε η νεαρή κοπέλα.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια στη Real News σήμερα κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Καράκας δέχτηκε πρόταση γάμου από πολύ γνωστή εφοπλιστική οικογένεια. Ο 40χρονος που είδε φωτογραφίες από το backstage της φωτογράφισης για το Playboy με καυτά εσώρουχα εκδήλωσε την επιθυμία να την γνωρίσει μέσω κοινού τους φίλου ο οποίος και ευθυνόταν για τη διαρροή των φωτογραφιών.
 
«Για δουλειά πήγα και με πρόταση γάμου κατέληξα. Αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί, μάλιστα αναρωτιόμουνα. Μου πρότεινα να υπογράψουμε ένα συμβόλαιο βάσει του οποίου θα μου έδινε 15.000 δολάρια τον μήνα με σκοπό με σκοπό να μείνω μαζί του και να παντρευτώ.Δεν μπορούσα να το κάνω όμως και επέστρεψα στη χώρα που αγαπώ και στην οποία έγινα γνωστή μέσα από τη δουλειά μου. 



Το θεώρησα πληρωμένη υπηρεσίακαι θα ήταν ανήθικο για μένα και την οικογένειά μου», καταλήγει η Βάσω.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa