Πρώην σύζυγος και εραστής κατάσφαξαν τον ψυχίατρο στη Θες/νίκη ...Σε ισόβια καταδικάστηκε το ζευγάρι


Σε ισόβια καταδικάστηκαν η πρώην σύζυγος και ο εραστής της, για την άγρια δολοφονία του 58χρονου ψυχιάτρου, τον Δεκέμβριο του 2010, στη Θεσσαλονίκη. Ο ψυχίατρος είχε βρεθεί νεκρός έξω από το παρκαρισμένο αυτοκίνητό του, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το θύμα έφερε συνολικά 14 χτυπήματα από μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος.   

Η 29χρονη κουβανή πρώην σύζυγος και ο αρραβωνιαστικός της κατά την διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας και των απολογιών τους στον ανακριτή έπεσαν σε αντιφάσεις και διαφοροποίησαν πολλές φορές την στάση τους, καθώς άλλοτε αναλάμβανε η γυναίκα την ευθύνη για το έγκλημα και άλλοτε ο επίσης 29 ετών σύντροφός της.   

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πολυγύρου τους έκρινε την Τετάρτη ομόφωνα ενόχους. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου την μοιραία νύχτα είχε προηγηθεί ένταση ανάμεσα στο διαζευγμένο ζευγάρι στο αυτοκίνητο του 58χρονου, για την επιμέλεια του παιδιού τους. Στη συνέχεια ξέσπασε άγριος καβγάς, ενώ ο 29χρονος κατηγορούμενος παρακολουθούσε τα όσα συνέβαιναν από απόσταση μέσα στο δικό του Ι.Χ.

Οι επόμενες κινήσεις οδήγησαν στη στυγερή δολοφονία. Όπως αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση οι πολύ βαθιές μαχαιριές που έφερε το θύμα, δεν μπορούσαν να έχουν προκληθεί από γυναίκα. Γεγονός που μαρτυρεί -σύμφωνα με τους δικαστές- ότι η 29χρονη κουβανή μαχαίρωσε τον ψυχίατρο και ο εραστής της τον αποτελείωσε.    
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa