Τα χειρότερα χτενίσματα στο κόκκινο χαλί [ΦΩΤΟ]

Μετά από τα καλύτερα χτενίσματα που έχουμε δει στο κόκκινο χαλί στις απονομές των Όσκαρ, σειρά έχουν τα χειρότερα, αν και η κρίση είναι υποκειμενική. Ελπίζουμε όμως πως θα συμφωνήσετε μαζί μας καθώς -και σε αυτήν την περίπτωση- ισχύει η ρήση των Κινέζων πως «μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις».

Πρώτη και καλύτερη η Kim Basinger. Αυτή της η εμφάνιση είναι ένας ακόμη λόγος που δεν μας λείπουν τα 90΄s: το ατημέλητο wet look της Basinger από το 1990 ταιριάζει καλύτερα σε βίντεο κλιπ παρά στα Όσκαρ.



Σειρά έχει η Kate Hudson. Απόδειξη ότι ακόμη και μία όμορφη γυναίκα μπορεί να κάνει κακό στην εικόνα της αν δεν είναι προσεκτική. Τα μαλλιά της Kate στα Όσκαρ του 2001 είναι εκτός εποχής και την δείχνουν να «πνίγεται» μέσα στο κλειστό φόρεμά της.



Όσκαρ 2004, Gwen Stefani στη λίστα με τις χειρότερες εμφανίσεις: Υπενθυμίζουμε πως το τόσο πλατινέ μαλλί ποτέ δεν προσέδιδε κομψότητα σε μία γυναίκα. Πόσο μάλλον η υπερβολική χρήση λάκ και το στημένο λουκ μίας κόμης.



Το 2005 τα φριζαρισμένα μαλλιά της Scartlett Johansson και μάλιστα διακοσμημένα με διαμαντένιο αξεσουάρ κατάφεραν το ακατόρθωτο: να αποσπάσουν την προσοχή από το χυμώδες σώμα της -και όχι με καλό τρόπο.



Η Helena Bonham Carter είναι μία περίπτωση από μόνη της. Δεν εξηγείται διαφορετικά πως η ταλαντούχα ηθοποιός καταφέρνει και το look της βρίσκεται συνεχώς στις χειρότερες εμφανίσεις των Όσκαρ. Εδώ, το 2006, με χτένισμα τόσο φουσκωμένο που νομίζεις ότι περπατάει οπουδήποτε αλλού εκτός του κόκκινου χαλιού.



Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το χτένισμα της Lisa Rinna στην απονομή των Όσκαρ του 2009. Η μεταλλαγμένη ηθοποιός προφανώς και δεν άκουσε τη γνώμη των συνεργατών της. 




 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa