Τους άδειαζαν τα σπίτια ενώ έλειπαν στην… ομιλία υπουργού!

Ακριβά  πλήρωσαν την παρουσία τους  στην ομιλία του υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Πεταλωτή τέσσερις επαγγελματίες που κατοικούν στις Σάπες Ροδόπης! Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, άγνωστοι… ρήμαξαν τα σπίτια τους χωρίς να γίνουν αντιληπτοί!

Όταν  επέστρεψαν οι άτυχοι ιδιοκτήτες, βρήκαν τα σπίτια λεηλατημένα  και τις οικονομίες ή τα  χρυσαφικά τους να έχουν κάνει  φτερά! Πιθανότατα οι δράστες  γνώριζαν ότι θα έλειπαν στην συγκέντρωση και έσπευσαν να δράσουν. Οι τέσσερις διαρρήξεις καταγγέλθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Σαπών, που ερευνά για τον εντοπισμό των θρασύτατων «ποντικών».

   *** Λίγες ώρες  έλειψε από το σπίτι του στο Πυθαγόρειο της Σάμου ένας 36χρονος, αλλά ήταν αρκετές για τους διαρρήκτες που μπήκαν μέσα χωρίς να αφήσουν ίχνη διάρρηξης και άρπαξαν 2.500 ευρώ! Έρευνα για την κλοπή διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

   *** «Φτερά»  έκαναν τα κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ που είχε στο σπίτι της στην Λέρο μια 75χρονη γυναίκα! Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι την ώρα που εκείνη απουσίαζε, τα άρπαξαν και εξαφανίστηκαν.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa