Aγκαλίτσες και φιλάκια σήμερα στην εκπομπή της Μενεγάκη....τα ξαναβρήκε με τον Μ Σεφερλή


Αυτό χρυσή μου δεν ήταν εκπομπή, ήταν ιστορική αναδρομή! Και τι δεν είδαμε σήμερα στην «Ελένη». Στιγμιότυπα με τον Μάρκο Σεφερλή να κάνει τα δικά από άπειρα χρόνια πίσω επί Πρωινού Καφέ που έκανε το πικραμένο χειλάκι μας να σκάσει από ευχαρίστηση!
Τι και αν αυτή η σχέση της Ελένης και του Μάρκου πέρασε από σαράντα κύματα αφού από εκεί που τον είχε μόνιμο στην εκπομπή στα μετέπειτα χρόνια δεν τον καλούσε ούτε για ένα γεια. Αφού πέρασε όμως πολύς καιρός που οι δυο τους ήταν στα μαχαίρια και αντάλλασαν ούτε γεια, τώρα ήρθε η μεγάλη στιγμή της συμφιλίωσης!
Από εκεί λοιπόν που ο Μάρκος την είχε πει αχάριστη την Ελενίτσα και είχε το παράπονο ότι πλέον δεν πουλάει και γι'αυτό δεν τον καλεί στην εκπομπή της και άλλα τέτοια σχόλια, σήμερα πια πραγματικά η Ελενίτσα κόντευε να μείνει στον τόπο από το γέλιο.
Με το που εμφανίστηκε ο Μάρκος αφού αγκαλιάστηκαν για κάνα μισάωρο και αντάλλαξαν φιλιά και αγκαλιές, άρχισε η συνέντευξη και η ιστορική αναδρομή στην επί Μάρκου εποχή του «Πρωινού Καφέ» και όλα έδειχναν να είναι όπως παλιά. Το σπρωξίδι της Μενεγάκη έμεινε σπρωξίδι ενώ στην ερώτηση-συνειδητοποίηση της Ελένης για το αν έχουν μεγαλώσει ο Μάρκος απάντησε: «εσύ όχι Ελένη μου καθόλου». 

Ε με συγχωρείς είναι δυνατόν να μην αγαπιόντουσαν από την αρχή μετά από όλα αυτά; Μπράβο στα παιδιά και ξανά μπράβο!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa