Λοβέρδος: «Όσοι είπαν «Όχι», δεν δικαιούνται να νιώθουν ανακούφιση»


Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, δήλωσε «ανακουφισμένος» με την απόφαση του Eurogroup για το νέο πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα, ενώ παράλληλα επιτέθηκε σε όσους καταψήφισαν το Νέο Μνημόνιο και τη νέα δανειακή σύμβαση.
«Αυτός που είπε «όχι» δε δικαιούται να συμμετέχει στηναίσθηση ανακούφισης», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον Σκάι, σημειώνοντας ότι η απόφαση δείχνει ότι «υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην πολιτική που μπορούν να σηκώσουν το φορτίο της πατρίδας στα χέρια τους». Επιπλέον, ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε σε «θεσμικές πονηριές» κάποιων στην Ελλάδα που καλλιέργησαν ένα διάχυτο κλίμα δυσπιστίας και καχυποψίας.
Όσον αφορά τις επερχόμενες εκλογές, ο Ανδρέας Λοβέρδος τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής τους τον Απρίλιο, τονίζοντας ότι η ημερομηνία θα πρέπει να συμφωνηθεί από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, απέκλεισε το ενδεχόμενο ακυβερνησίας, λόγω της έλλειψης αυτοδυναμίας, σημειώνοντας με νόημα ότι «και την επομένη των εκλογών, η χώρα δε θα μείνει ακυβέρνητη».
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa