Άθλια επίθεση Γιώργου σε Χατζηνικολάου!

http://static.parapolitika.gr/0/images/article_thumbs_cropped/xatzinikolaou%20papandreou_600_375_-1520156882.jpgΠαρεξήγηθηκε ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απο ρεπορτάζ του real.gr... 

Υπερευαίσθητοι... αποδείχθηκαν στην Ιπποκράτους και σήμερα εξέδωσαν ανακοίνωση για να διαψεύσουν δημοσίευμα του real.gr του Νίκου Χατζηνικολάου που έκανε λόγο για συμφωνία Βενιζέλου σε 



Παπανδρέου περί «πλήρης στήριξης για τυχόν δικαστικές περιπέτειές του». Ωστόσο, το ύφος της ανακοίνωσης έκανε εντύπωση στον δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς οι εκφράσεις που χρησιμοποιούνται θεωρούνται απαράδεκτες. Μάλιστα, έμπειροι στον χώρο έκαναν λόγο για πρωτόγνωρη και άθλια επίθεση πολιτικού (Γιώργου Παπανδρέου) στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου!



Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, κάνει λόγο για 



«αθλιότητα που αποτελεί προϊόν νοσηρής φαντασίας και προφανούς σκοπιμότητας».


 Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχει κανένα λόγο και καμία ανάγκη να ζητά από τον οποιοδήποτε τέτοιου είδους υποτιθέμενες προστασίες και συναλλαγές ή να ανέχεται τέτοιους υποτιθέμενους εκβιασμούς, ξεκαθαρίζεται στην ανακοίνωσή και επισημαίνεται πως «οι εμπνευστές και οι κατασκευαστές τέτοιου είδους "πληροφοριών", είτε δεν γνωρίζουν καθόλου τον Γιώργο Παπανδρέου, είτε δεν αντιλαμβάνονται ότι και η αθλιότητα έχει τα όριά της».


Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα της συγκεκριμένης ανάρτησης, για τους χρόνους των διαδικασιών κ.λπ., το Γραφείο Τύπου του Κινήματος παραπέμπει στις σχετικές αναφορές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, κατά τις ομιλίες του στη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.


Σημειώνεται, πως σε ανάρτησή του το Real.gr επικαλείται πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες φέρεται να υπήρξε μια συνολικότερη συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών και ο Γ. Παπανδρέου να έλαβε πλήρη στήριξη για τυχόν δικαστικές περιπέτειές του, ζητώντας ταυτόχρονα και υποστήριξη του έργου της διετίας της διακυβέρνησής του.


Απαντώντας πάντως στην επίθεση του ΠΑΣΟΚ η real.gr δήλωσε: «Ασφαλώς δεν ανακοινώνονται τέτοιες συμφωνίες! Όπως άλλωστε συμβαίνει και με την υποτίμηση...»


parapolitika.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa