Ο παρουσιαστής και τα κρυφά ερωτικά του τηλεφωνήματα σε παρουσιάστριες…


Είναι παρουσιαστής, από τους πιο γνωστούς της χώρας. Ο κύριος είναι παντρεμένος αλλά αυτό  δεν φαίνεται να είναι εμπόδιο στα συνεχή και επίμονα φλερτ του, (αρχικά) σε όμορφες  παρουσιάστριες.
 Η ιστορία κάθε φορά επαναλαμβάνεται. Η προσέγγιση ίδια… τα ερωτόλογα πάνω κάτω ίδια… μόνο το πρόσωπο που αποτελεί το αντικείμενο του πόθου του αλλάζει κάθε φορά… 
Η πειθώ είναι σίγουρα ένα από τα βασικά του πλεονέκτηματα. 

Η τακτική που ακολουθεί δεν αλλάζει ποτέ… Η πρώτη κίνηση είναι να τηλεφωνεί αργά τη νύχτα (πάντα τις ώρες που η γυναίκα του κοιμάται)  στην παρουσιάστρια που ποθεί, χωρίς όμως να της αποκαλύπτει, το ποιος είναι. Ακολουθεί αληθινός διάλογος:
‘’Από την πρώτη μέρα που σε είδα να κυκλοφορείς στους διαδρόμους του καναλιού δεν μπορώ να κοιμηθώ. Κάθε βράδυ παραμένω ξάγρυπνος να σε σκέφτομαι. Ακόμη κι όταν κοιμάμαι σε φαντασιώνομαι για να καταφέρω να κλείσω μάτι έστω και για μια ώρα. Είμαι τρελός και παλαβός μαζί σου. Ονειρεύομαι πως είμαι πάνω σε ένα άλογο και σε κλέβω από τον αγαπημένο σου. Είμαι σίγουρος πως ταιριάζουμε σαν δύο σταγόνες νερό. Αν ήσουν πίνακας, θα ήσουν θάλασσα, όπως αναστάτωσες τη ζωή μου.’’
Τα τηλεφωνήματα συνεχίζονται βραδυνές ώρες και γίνονται ολοένα και πιο ροζ… τα λόγια γίνονται όλο και πιο τολμηρά…Όταν αποφασίζει να αποκαλύψει την ταυτότητα του, ξαφνιάζει. Είναι όπως είπαμε, παντρεμένος και υπεράνω υποψίας!
Κάπου εκεί το σκηνικό αλλάζει… Αν μετά την αποκάλυψη η παρουσιάστρια τον απορρίψει, ο παρουσιαστής θυμώνει…Απειλεί! Εκβιάζει πως με τη δύναμη και την εξουσία που έχει θα την κάνει να χάσει τη δουλειά της. Αν τελικά δεν πετύχει τον στόχο του, απλά πάει στην επόμενη και ίσως αυτή τη φορά τα καταφέρει…Είπαμε, η ιστορία επαναλαμβάνεται!
entertv
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa