Απατεώνας «έγδυσε» γνωστούς ηθοποιούς και τραγουδιστές!

Μια καλοστημένη απάτη έστησε εις βάρος γνωστών ονομάτων του καλλιτεχνικού χώρου σεσημασμένος απατεώνας, ο οποίος εμφανιζόταν ως μεγαλοεπενδυτής, και τους αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά!

Όπως διαβάζουμε στην «Espresso», ο εν λόγω κύριος, ήταν μόνιμος τρόφιμος Κορυδαλλού, ο οποίος παρουσιαζόταν ως ελληνοαμερικανός επενδυτής και υποσχόταν λαγούς με πετραχήλια σε ηθοποιούς και τραγουδιστές.

Θύματα του; ο Πάνος Μεταξόπουλος, ο Νεκτάριος Σφυράκης, ο Σπύρος Ιωάννου, αλλά και ο Deejay Σπύρος Γόνης, οι οποίοι και πίστεψαν τα όσα τους έλεγε.

Ο «επενδυτής», τους είχε υποσχεθεί πως ετοιμάζει πολύ μεγάλο σχήμα, με άλλα μεγάλα ονόματα του χώρου όπως η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο  Μάνος Πυροβολάκης, η Ελένη Βιτάλη, ο Μακεδόναςκαι άλλοι, τους οποίους ισχυριζόταν πως γνωρίζει προσωπικά!

Μάλιστα είχαν ετοιμάσει το σχήμα και είχαν ξεκινήσει και τις πρόβες! Έτσι, βρήκε την ευκαιρία να θέσει σε λειτουργία το κόλπο των αυτοκινήτων, το οποίο πάντα «πιάνει».

Σε αυτό το κόλπο, την «πάτησαν» ο Κώστας Γόνης και ο Νεκτάριος Σφυράκης, αφού τους έταξε πως θα τους πουλούσε δυο αυτοκίνητα Smart στην τιμή-ευκαιρία των 1.700 ευρώ. Για κάθε αυτοκίνητο, ισχυρίστηκε πως θα έπαιρνε επιδότηση 4.500 ευρώ από μεγάλη εταιρία ποτών. 

Ωστόσο, τους είπε πως έπρεπε να δώσουν μια προκαταβολή 1.700 ευρώ, γιατί ο ίδιος δεν μπορούσε, μιας και του είχαν κλέψει το αυτοκίνητο με όλα τα προσωπικά του έγγραφα.Μέχρι και το σπασμένο τζάμι τους έδειξε, το οποίο πιθανότατα έσπασε ο ίδιος.

Τελικά την πήρε την προκαταβολή των 3.000 ευρώ και έγινε καπνός, με τον απατεώνα να μην απαντά ποτέ στα δυο κινητά τηλέφωνα που είχε δώσει.

Μέχρι που η αστυνομία τους ενημέρωσε πως πρόκειται για σεσημασμένο απατεώνα που το έχει… «σύστημα»!.

Όσο για τον Φώτη Μεταξόπουλο; Όπως είπε τον πίστεψε και αναγκάστηκε ν΄ακυρώσει μια σειρά από άλλες δουλειές που είχε προγραμματίσει, γιατί του είχε ζητήσει να ξεκινήσουν άμεσα οι… παραστάσεις!


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa