Δείτε ποια τραγουδίστρια μεταμορφώθηκε σε... γοργόνα

Τους τελευταίους μήνες την βλέπουμε διαρκώς να αλλάζει look. Όταν όμως ηKaty Perry αλλάζει στιλ και εμφάνιση δεν κάνει ό,τι κι ό,τι. Την μία την βλέπουμε με total κόκκινο, την άλλη με μπλε μαλλιά, την άλλη με ό,τι να’ναι στην κυριολεξία και δεν συμμαζεύεται. 


Αυτά είδε και γνωστή εταιρεία προϊόντων κομμωτικής και της πρότεινε να πρωταγωνιστήσει στην νέα της διαφημιστική καμπάνια με… μωβ μακρύ μαλλί και πολύχρωμα αλουμινόχαρτα τα οποία συνέθεταν εμφάνιση γοργόνας. Στο κάτω μέρος της κεντρικής φωτογραφίας έχει στρωθεί απέραντο χαρτί στο χρώμα της θάλασσας, το οποίο χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη εταιρεία σε βαφές, ανταύγειες και άλλου είδους διαδικασίες, ενώ στα αριστερά υπάρχει το μοναδικό πράγμα που θυμίζει ότι πρόκειται για διαφήμιση προϊόντων για μαλλιά: Το πιστολάκι. 

Λίγοι ήταν εκείνοι πάντως που κατάλαβαν ότι πίσω από την φωτογραφία που επιμελήθηκε  ο David LaChapelle, βρισκόταν η διάσημη τραγουδίστρια. 



«Το να βάψω τα μαλλιά μου μωβ ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Επρεπε να το έχω κάνει νωρίτερα», δήλωσε στην συνέντευξη που παραχώρησε μετά το τέλος της φωτογράφισης η σταρ της ποπ.   



Η Κaty Perry ετοιμάζεται πυρετωδώς για την τελετή απονομής των βραβείων Grammy, στην οποία θα «αναμετρηθεί» με την Adele, την Rihanna, τους  Coldplay, τον Paul McCartney, τον Bruno Mars, την Kelly Clarkson, τον Jason Aldean, αλλά και την Nicki Minaj. 

Να δούμε πως θα σκάσει μύτη εκεί... 

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa