Η Βικτόρια χουφτώνει τα "μπαλάκια" του Μπέκαμ [ΦΩΤΟ]


Το ζευγάρι αυτό μπορεί να μην μιλά πολύ αλλά ξέρει να κάνει πλάκα! Ο λόγος για τους Μπέκαμ, το Ντέιβιντ και τη Βικτόρια που με μια μόνο φωτογραφία άναψαν φωτιές στα κοινωνικά δίκτυα.
Βλέπεις, ο διάσημος ποδοσφαιριστής θέλησε να διαφημίσει την επιτυχία της συζύγου του Βικτόριας, ως σχεδιαστή μόδας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τις ημέρες αυτές, η Βικτόρια συμμετέχει στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2012-2013 και ο σύζυγός της δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανος για την επιτυχία της γυναικούλας του.


Ο Μπέκαμ, έσπευσε να επεξηγήσει την φωτογραφία γράφοντας: ''So proud of my wife taking #NYFW by the balls'' δηλαδή, ''Είμαι τόσο περήφανος που η γυναίκα μου έπιασε την Eβδομάδα Μόδας από τα μπαλάκια!Ο Ντέιβιντ γιόρτασε την επιτυχία αυτή μεμια εκρηκτική φωτογραφία που ανέβασε στην σελίδα του στοFacebook. Εκεί, βλέπουμε την περήφανη κυρία Μπέκαμ να χουφτώνει νοητά τα ''μπαλάκια'' του Ντέιβιντ στην τεράστια αφίσα του άσσου του ποδοσφαίρου στην οποία ποζάρει με το ''H&M'' μποξεράκι του.
Φυσικά, το σχόλιο απέσπασε πάνω από 6000 LIKES και 483 σχόλια μέσα σε 3 λεπτά από την ανάρτησή σου.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa