Η πιο πολυτελής κρουαζιέρα στον κόσμο! [ΦΩΤΟ]


Ποια κρίση και ποια ύφεση… Αν έχετε διαθέσιμο κάτι περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ, απολαύστε την πιο πολυτελή κρουαζιέρα στον κόσμο που διαρκεί 124 ημέρες και θα σας στοιχίσει- για δύο άτομα- περίπου ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες ευρώ.

Η εταιρεία Six Star Cruises σχεδίασε την κρουαζιέρα με κόστος σχεδόν δέκα χιλιάδες ευρώ την ημέρα.

Η αφετηρία είναι το Λος Άντζελες και στο ταξίδι περιλαμβάνονται επισκέψεις σε 28 χώρες συμπεριλαμβανομένων των: Γαλλική Πολυνησία, Νέα Ζηλανδία, Μαλαισία, Μαλδίβες και Μαυρίκιος.
Maldibes
 Η πιο πολυτελής κρουαζιέρα στον κόσμο!
Οι ταξιδιώτες παραλαμβάνονται από το σπίτι τους με ελικόπτερο και μεταφέρονται αεροπορικώς στο Λονδίνο, απολαμβάνοντας χαβιάρι Μπελούγκ, τσάι Da Hong Pao και σαμπάνια Dom Perignon Rosi.
cruise
 Η πιο πολυτελής κρουαζιέρα στον κόσμο!
Οι ταξιδιώτες θα πετούν προς και από τις ΗΠΑ με πολυτελές ιδιωτικό τσάρτερ με μεγάλο σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και τραπεζαρία με σεφ βραβευμένο με αστέρια Michelin, ο οποίος θα δημιουργεί μενού με δέκα πιάτα. Μέσα στις ΗΠΑ οι μετακινήσεις θα γίνονται με μία Rolls Royce Phantom.
jet
 Η πιο πολυτελής κρουαζιέρα στον κόσμο!
Το πακέτο περιλαμβάνει διαμονή τεσσάρων ημερών πριν την κρουαζιέρα στην καλύτερη σουίτα του ξενοδοχείου Beverly Wilshire στο Beverly Hills και διαμονή τεσσάρων ημερών μετά την κρουαζιέρα σε διαμέρισμα αξίας σχεδόν εννιά χιλιάδων ευρώ στο Sunset Island στο Μαϊάμι που διαθέτει τζακούζι, σινεμά (!) και μπάτλερ.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa