Πού συναντήθηκαν και γιατί η Ελένη Μενεγάκη κι ο Γιάννης Λάτσιος;


Την προηγούμενη Κυριακή η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος, Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, γιόρτασαν μαζί στον ιππικό Όμιλο Αμαρουσίου τα γενέθλια της κόρης τους Λάουρας, που έγινε 7 ετών.
Πρώτη έφτασε η παρουσιάστρια με τα παιδιά της, ώστε να κανονίσει όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες και λίγο μετά έφτασε ο τέως σύζυγός της.
Τα γενέθλια έγιναν μέσα σε αποκριάτικο κλίμα. Έτσι, η αίθουσα ήταν στολισμένη με μάσκες, σερπαντίνες και κομφετί, κάτι που ενθουσιάσε τους μικρούς καλεσμένους. Η Λάουρα, που είχε την τιμητική της, είχε ντυθεί βασίλισσα, ενώ η Βαλέρια,  η μικρή κόρη της Ελένης, νεράιδα.
Μαζί με την Λάουρα, όμως, τα κεράκια της δικής της τούρτας έσβησε και η Βαλέρια. Τα γενέθλια της είχαν προηγηθεί και μάλιστα η Ελένη της είχε κόψει τούρτα στην Άνδρο, αλλά επειδή, ο πατέρας της, Γιάννης Λάτσιος δεν ήταν εκεί, αποφάσισαν να το επαναλάβουν, για να της πει χρόνια πολλά και ο μπαμπάς της.
Οι σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λαάτσιου, φαίνεται ότι είναι πολύ καλές, αφού πάνω απ΄όλα είναι γονείς τριών παιδιών! 
enikos
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa