Με βροχές το πέταγμα του χαρταετού


Μέχρι στους 19 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να σκαρφαλώσει σήμερα η θερμοκρασία στην Αττική σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μετεωρολόγων ωστόσο, από το απόγευμα της Κυριακής προβλέπονται βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, οι οποίες θα συνεχιστούν και την Καθαρά Δευτέρα.

Από το απόγευμα του Σαββάτου θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα πελάγη θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.
Την Κυριακή αναμένονται τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι, Παροδικές χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής χώρας. 

Οι άνεμοι στα νότια θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση κυρίως στα βορεια.
Την Καθαρά Δευτέρα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία ενίσχυση. 

Στα πελάγη οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 7 με 8 μποφόρ και το απόγευμα στο Αιγαίο πιθανώς να φτάσουν και τα 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω πτώση.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa