Έτοιμος για την πρόκληση ο ΑΠΟΕΛ

Η μεγάλη ημέρα για τον ΑΠΟΕΛ έχει φτάσει… 

Οι Κύπριοι, αντιμετωπίζουν τη Λιόν στο Ζερλάν και είναι αποφασισμένοι να αφήσουν για μία ακόμη φορά άφωνη την ποδοσφαιρική Ευρώπη με τα κατορθώματά τους. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχει δώσει ήδη το στίγμα του για την αναμέτρηση με την Λιόν, καθώς ζητάει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα επιτρέψει στον ΑΠΟΕΛ να χτυπήσει την πρόκριση στο ΓΣΠ.


Κλειδί για την επιτυχία του ΑΠΟΕΛ; Ποιο άλλο πέρα από την… διαχείριση του ρυθμού του αγώνα, που θα επιτρέψει στην ομάδα να αντέξει μέσα στην έδρα της Λιόν και να μπορέσει έτσι όχι απλά να σταθεί αξιοπρεπώς, αλλά να πάρει και ένα σημαντικό αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας.


Πως θα παραταχθεί όμως ο ΑΠΟΕΛ, στον αγώνα… πρόκληση για την ιστορία του; Κάτω από τα δοκάρια, το παρών φαίνεται πως θα δώσει ο Χιώτης. Στην άμυνα, το δύσκολο έργο θα έχουν οι Πουρσαϊτίδης, Μπουαβεντούρα, Πάολο Ζόρζε και Κακά.



 Στο κέντρο, οι Πίντο και Μοράις θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ με τον Μαρσίνιο μπροστά τους, ενώ στα άκρα θα βρίσκονται οι Χαραλαμπίδης και Τσισκόφσκι, με τον Αϊλτον να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως ο ΑΠΟΕΛ θα έχει στο πλευρό του περίπου 4.000 κόσμου, κάτι που σημαίνει πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δει την μεγαλύτερη έξοδο οπαδών από την Κύπρο, να βρίσκεται στο… πλευρό του.


sportaction.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa