Μανούρα στο μπαρ......;;;;3 φτηνές τεχνικές να την αποφύγεις!!!!


Όχι ό,τι πιο αντρικό, μπορεί ωστόσο να αποδειχθεί χρήσιμο...

Αν δεν έμαθες πώς ρίχνουμε την μπουνιά τη σωστή, υπάρχουν και «ύπουλοι» τρόποι να αντεπεξέλθεις σε έναν ενδεχόμενο καυγά. Κάποιοι θα τα ονόμαζαν «δειλιάσματα», οι νικητές ωστόσο τα θεωρούν απλά καλές κινήσεις...

Πρόκειται για αποτελεσματικές στρατηγικές που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις τη μάχη χωρίς να χύσεις ίχνος ιδρώτα! Ή θα βουρλίσουν τον αντίπαλό σου ακόμα περισσότερο, οπότε και πάλι πρέπει να μάθεις τη στρατηγική της μίας μπουνιάς.

Φούσκωσε το στήθος σου
Κάποιες φορές το να φαίνεσαι «σφίχτης» μπορεί να σε σώσει. Ε, ο καυγάς στο μπαρ είναι από αυτές τις φορές! Κι αν δουλεύει στις αρκούδες, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα δουλέψει και στους ανθρώπους. Κινήσου κατά πάνω του λοιπόν και κοίτα τον κατευθείαν στα μάτια (με το κακό σου βλέμμα, εννοείται). Αν οπισθοχωρήσει ή «παραδοθεί», η μάχη είναι δικιά σου χωρίς να πέσει ούτε σφαλιάρα...

Προσποιήσου ότι όλο το μπαρ είναι φίλοι σου

Αν καταφέρεις να πείσεις τον αντίπαλο ότι ξέρεις τους πάντες στο μπαρ, είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα θελήσει να εμπλακεί σε μια τέτοια... πολυμελή ιστορία. Το να τα βάλει με ένα μάτσο (μεθυσμένους) ανθρώπους δίνει στον καυγά μια εντελώς νέα προοπτική από το να παλέψει μόνο με σένα. Εκτός κι αν μιλάμε για τον Chuck Norris, οπότε το μόνο που θα καταφέρεις εσύ και η «παρέα» σου είναι να τον εξοργίσετε ακόμα περισσότερο!

Φώναξε δυνατά: «αυτός ο τύπος χτύπησε ένα κορίτσι»

Εδώ παίζεις απλώς με την ψυχολογία των γύρω σου. Σε ένα μπαρ γεμάτο κόσμο, κάθε άντρας θέλει να εντυπωσιάσει τη γυναίκα που συνοδεύει ή το γκομενάκι που φλερτάρει. Τους δίνεις λοιπόν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξουν τον αντρισμό τους, πλακώνοντας στο ξύλο το καθίκι που δέρνει γυναίκες! Κι αμέσως η μάχη ένας-προς-έναν μετατρέπεται σε μάχη ένας-προς-τριάντα. Αφήνεις λοιπόν τους «άντρες» να ξελασπώσουν για σένα κι εσύ συνεχίζεις να απολαμβάνεις την μπιρίτσα σου, φλερτάροντας από πάνω την τύπισσα που προσπαθεί να εντυπωσιάσει το κτηνάκι που έχει πιάσει τον πρώην αντίπαλό σου από τον λαιμό. 
Ανεκτίμητο!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa