Τραγωδία χθες το πρωί στην πόλη του Ηρακλείου.«Καρτέρι» θανάτου για 38χρονο γυμναστή


Τραγωδία χθες το πρωί στην πόλη του Ηρακλείου. Ενας 36χρονος Γερμανός έστησε «καρτέρι» θανάτου σε 38χρονο γυμναστή, τον οποίο «γάζωσε» με ένα πιστόλι των 7,65. Στη συνέχεια ο δράστης, πατέρας τριών παιδιών, πήγε στον χώρο εργασίας της συζύγου του και αφού τη φώναξε στην κουζίνα, αυτοπυροβολήθηκε στον δεξί κρόταφο.

Η κατάσταση του 38χρονου γυμναστή είναι αρκετά σοβαρή, ενώ πληροφορίες έφεραν ως κλινικά νεκρό τον 36χρονο. Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα δείχνουν ότι προσωπικοί λόγοι? όπλισαν το χέρι του 36χρονου, ενώ πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση αποτελεί η σύζυγός του.

Αιφνιδιασμός

Οπως έγινε γνωστό, ο 38χρονος γυμναστής -κατάγεται από χωριό του Ηρακλείου- μόλις είχε επιστρέψει από ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και πήγε στο γυμναστήριό του. Ο 36χρονος πήγε εκεί, του φώναξε να βγει έξω και μόλις εμφανίστηκε άρχισε να τον πυροβολεί. Από τις 5 σφαίρες, οι 3 έπληξαν τον 38χρονο στον αυχένα, στην ωμοπλάτη και στην πλάτη.
Αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονικής ενέδρας υπήρξε μια κοπέλα, υπάλληλος στο γυμναστήριο, η οποία κάλεσε ασθενοφόρο. Η ίδια άλλωστε φέρεται να αποκάλυψε στην αστυνομία την ταυτότητα του δράστη, τον οποίο προφανώς γνώριζε.

Ο 36χρονος, αμέσως μετά την ένοπλη επίθεση και πιστεύοντας ότι είχε σκοτώσει τον γυμναστή, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και μετέβη στον χώρο εργασίας της συζύγου του, η οποία είναι Ηρακλειώτισσα. 
Φανερά αναστατωμένος, της ζήτησε να μιλήσουν ιδιαιτέρως. Εκείνη τον ακολούθησε στον χώρο της κουζίνας και αφού είχαν έναν σύντομο διάλογο, ο 36χρονος έβγαλε το όπλο και αυτοπυροβολήθηκε στον δεξί κρόταφο. Η γυναίκα του υπέστη ισχυρό σοκ, όπως και οι συνάδελφοί της.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa