Τραγωδία:Θανατηφόρο ατύχημα με θύμα 25χρονο απο Ταύρο


Θανατηφόρο ατύχημα με θύμα 25χρονο από το Βιετνάμ σημειώθηκε το πρωί σε μάντρα της κοινότητας Τρούλλων, όταν ταύρος ο οποίος είχε αφηνιάσει κτύπησε επανειλημμένα τον νεαρό ενώ αυτός ασχολείτο με την περίφραξη της κτηνοτροφικής μονάδας στην οποία εργαζόταν. 


Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στις εννέα το πρωί, αλλοδαπός εργάτης ηλικίας 25 χρόνων, που εργαζόταν σε κτηνοτροφική μονάδα σε περιοχή της Κοινότητας Τρούλλων, ενώ επιδιόρθωνε περίφραξη στη μονάδα, δέχθηκε επίθεση από ταύρο.


 Ο ταύρος κτύπησε το νεαρό σε διάφορα σημεία του σώματος του» είπε. Ο άτυχος 25χρονος μεταφέρθηκε αναίσθητος στο Νοσοκομείο όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του. 


Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Αστυνομίας, του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας και οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες, οι οποίοι άρχισαν εξετάσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό ατύχημα.


 Μέλη των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών αναγκάστηκαν να χορηγήσουν στον μαινόμενο ταύρο, τον οποίο δεν κατέστη δυνατό να ησυχάσουν, ενέσιμο φάρμακα για ευθανασία.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa