Ιωάννινα: Ξυλοκόπησαν άγρια 20χρονη και η αστυνομία… αδιαφόρησε!


Τουλάχιστον εξωφρενική είναι η καταγγελία που έκανε μια νεαρή κοπέλα και ο πατέρας της στα Ιωάννινα, για ένα ανατριχιαστικό συμβάν που έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Σύμφωνα με το epiruspost, ήταν 9.30 το βράδυ όταν η 20χρονη κοπέλα δέχθηκε επίθεση μπροστά από τη Νομαρχία από ομάδα νεαρών αγοριών.

Η ίδια κάλεσε την αστυνομία αλλά η αδιαφορία που έδειξαν οι υπηρέτες του νόμου και της τάξης ήταν πρωτοφανήςΔΕΝ ανταποκρίθηκαν ποτέ στην κλήση της! Κι όμως τους χώριζαν λιγότερα από εκατό μέτρα από το σημείο που τους περιέγραψε η κοπέλα!

Η κοπέλα αφού μάταια περίμενε την προστασία της ΕΛΑΣ αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει στον πατέρα της και συνάμα τρέχοντας προσπαθούσε να ξεφύγει από τη μανία των νεαρών οι οποίοι της είχαν ήδη επιτεθεί. Λίγη ώρα αργότερα ο πατέρας της έφτασε στο χώρο πίσω από τη Νομαρχία όπου είχε καταφύγει το κορίτσι, με τους νεαρούς όμως να παραμονεύουν σε κοντινό σημείο.

Ακολούθησε τηλεφώνημα του πατέρα στην Αστυνομία, η οποία αυτή τη φορά χρειάστηκε πάνω από 20 λεπτά για μια απόσταση 3 λεπτών με τα πόδια! Φυσικά για σύλληψη των νεαρών ούτε λόγος, αφού είχαν εξαφανιστεί μέχρι να έρθει η (όχι και τόσο) Άμεση Δράση…

Η καταγγελία είναι σοβαρότατη και επιτέλους ας διερευνηθεί σοβαρά το θέμα γιατί έχουν υπάρξει ανάλογα περιστατικά και στο παρελθόν. Αν είχαμε θρηνήσει θύμα από την επίθεση, τι θα γινόταν τώρα; Ή μήπως οι εν λόγω αστυνομικοί κατάλαβαν από τηλεφώνου ότι δεν πρόκειται για «σοβαρή» επίθεση; Η αστυνομία υπάρχει για να προστατεύει τους πολίτες. Αν η καταγγελία ευσταθεί, ας «πέσουν κεφάλια» για να τελειώνουμε μια και έξω σε δημοσιοϋπαλληλικές νοοτροπίες στην ΕΛΑΣ.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa