Νέα στοιχεία για τον βουλευτή του 1 εκατ. ευρώ [ΒΙΝΤΕΟ]

Καινούργιο στοιχείο ανέφερε ο κ. Ευ. Αργύρης στην έρευνα που γίνεται για να βρεθεί ο βουλευτής που έβγαλε 1 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό. 


Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Βουλής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega «Το καινούργιο στοιχείο είναι ότι ο κ. Νικολούδης είπε στην επιτροπή Μάιο του ’11, ενώ σ’ εμένα είπε 4/3/11. Θα ψάξουμε όλες τις συναλλαγές στις 4/3/11.


 Θα ζητήσουμε από την Τράπεζα της Ελλάδας, απ’ όλες τις χρηματιστηριακές, αν δεν έχουμε το όνομα στην κατάσταση, για να φτάσουμε στο όνομα αφού βάσει νόμου ο κ. Νικολούδης δεν μπορεί να το πει».



Τα αίματα άναψαν στο στούντιο, όταν ο Μ. Αναγνωστάκης είπε στον αντιπρόεδρο της Βουλής ότι με τη μέθοδο έρευνάς του πετά λάσπη στους 300 της Βουλής. «Είστε και ανεπίτρεπτος και ανάγωγος» αντέτεινε ο κ. Αργύρης.



 Τα πνεύματα ηρέμησαν και ο κ. Αργύρης εξήγησε όλη τη διαδικασία και όλα τα στοιχεία που έλαβε από τον κ. Νικολούδη. «Ύποπτη δεν είναι η διαδικασία... ύποπτη αναφέρεται στην επιστολή του κ. Νικολούδη. 


Ο κ. Νικολούδης δεν έκανε έρευνα, έκανε πολίτης καταγγελία και επέμεινε ο πολίτης και μετά την επιμονή ο κ. Νικολούδης έψαξε και είδε πως μέχρι ένα σημείο φαινόταν αυτή η διαδικασία ήταν ύποπτη. Και καταλήγει ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει καμία παρανομία». 

«Δεν προέκυψαν ούτε καν ενδείξεις για τέλεση οποιουδήποτε αδικήματος στην υπόθεση αυτή» σημείωσε ο κ. Αργύρης διαβάζοντας την επιστολή του κ. Νικολούδη. «Δεν υπάρχει ξέπλυμα μαύρου χρήματος, δεν υπάρχει καμία αδικία καμία παρανομία, αυτό λέει στη επιστολή του ο κ. Νικολούδης» επέμεινε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.



real.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa