Εντοπίστηκε 1 τόνος χασίς σε φουσκωτό σκάφος


Σκηνές δράσης εκτυλίχθηκαν στον πατραϊκό κόλπο, όταν στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από τις αρχές ασφαλείας για τον εντοπισμό ενός ταχύπλοου που μετέφερε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. 

Οι άντρες του Λιμενικού βρήκαν μέσα στο φουσκωτό σκάφος, περίπου έναν τόνο χασίς και συνέλαβαν ένα άτομο. Το σκάφος , μήκους 11 μέτρων, ακινητοποιήθηκε μετά από καταδίωξη, στην παραλία Ρίζα Αντιρρίου.

Στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε ένα κλειστό φορτηγό, το οποίο προοριζόταν για την παραλαβή των ναρκωτικών και τον ανεφοδιασμό του ταχυπλόου με καύσιμα. Ο οδηγός του οχήματος βρέθηκε από τους λιμενικούς και συνελήφθη, ενώ ο χειριστής τού ταχύπλοου κατάφερε να διαφύγει.

Σύμφωνα με τις αρχές, για τον εντοπισμό της ποσότητας των ναρκωτικών είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση από τη Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος, σε συνεργασία με τις Λιμενικές Αρχές της Κέρκυρας, της Ηγουμενίτσας, της Πρέβεζας, της Λευκάδας και της Πάτρας.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, διεθνές κύκλωμα εμπόρων ναρκωτικών είχε εισάγει την ποσότητα του χασίς από την Αλβανία, ενώ εκτιμάται ότι θα τη διακινούσε σε διάφορες περιοχές της χώρας.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa