199 λέξεις για τους 199 Προδότες


Όπως είπε και ο πρωθυπουργός του σωλήνα  στην ομιλία του ο λαός θα κρίνει και τότε είναι που πρέπει και οι 199 προδότες να αρχίζουν να φοβούνται.


Μιλάνε για βανδαλισμούς στην Αθήνα,μιλάνε για καταστροφές περιουσιών χωρίς να μιλάνε  ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ που κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και διαδήλωνε ειρηνικά έως ότου αρχίσουν τα χημικά.Κανείς δεν επικρωτεί τους βανδαλισμούς και τις πυρκαγιές.Αλλά ήρθε η ώρα να καταλάβουν αυτοί οι προδότες πως όσο ‘κάηκε’ το κέντρο της Αθήνας τόσο ‘κάηκε’ και η ελπίδα του Ελληνικού λαού για πολιτικούς με αίσθηση κοινωνικής και Εθνικής ευθύνης.

Όπως είπε και ο Μίκης Θεοδωράκης ‘από εδώ και πέρα αρχίζει η βαριά λέξη, ηπροδοσία’.Πλέον μπορούμε όλοι να στοχεύσουμε απέναντι του πραγματικού μας αντίπαλου.Δυστυχώς είναι αντίπαλος εκ των έσω,αλλά δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί.

Οι 199 αυτοί προδότες θα δουν το πραγματικό πρόσωπο του Ελληνικού λαού,αρχής γενομένης από τις εκλογες που πλησιάζουν.Μακάρι να μπορούσαμε να μιλήσουμε πλέον με σιγουριά για το μέλλον μας.

Το σίγουρο όμως είναι ότι μπορεί να μην έχουμε έναν ακόμη Μίκη Θεοδωράκη και έναν ακόμη Μανώλη Γλέζο άλλα έχουμε ένα μέλλον το οποίο εξαρτάται απόλυτα από την επόμενη μας ψήφο και αυτή δεν πρέπει να δωθεί σε κανέναν από αυτούς τους διπρόσωπους ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa