15χρονη άνοιξε την τηλεόραση να δει «απαγορευμένο» πρόγραμμα με Live sex show....και είδε τους γονείς της


Μια 15χρονη Γερμανίδα αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την απουσία των γονιών της και να δει «απαγορευμένο» πρόγραμμα με Live sex show. Ωστόσο το θέαμα ήταν πέτρα από κάθε προσδοκία…

«Καταλαβαίνω τα συναισθήματα σας και δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση σας» δήλωσε ο δικαστής που ανέλαβε την υπόθεση δικαιώνοντας ηθικά τους ενάγοντες, ωστόσο απέρριψε το ποσό αποζημίωσης που διεκδικούσαν διότι όπως επεσήμανε είχαν βρεθεί εθελοντικά στο χώρο και γνώριζαν πως το πρόγραμμα θα βιντεοσκοπείτο.

Βέβαια, από την πλευρά τους οι γονείς υποστήριξαν πως είχαν λάβει διαβεβαιώσεις για πιξελάρισμα και ψηφιακή επεξεργασία κατά την προβολή του show ώστε να μην καθίσταται δυνατή η αναγνώρισή τους. Αλλά και η εταιρία παραγωγής παραδέχτηκε πως είχε δεσμευτεί να πράξει κάτι τέτοιο αλλά παρέλειψε να το πράξει διότι απλά οι υπεύθυνοι «ξεχάστηκαν».

Ωστόσο, σύμφωνα με την διαδικασία αν οι δύο γονείς ήθελαν πάσει θυσία να εφεσιβάλλουν την απόφαση και να διεκδικήσουν μεγαλύτερη αποζημίωση έπρεπε να φέρουν ως μάρτυρα την κόρη τους στο δικαστήριο, κάτι που έκριναν πως θα επηρέαζε ακόμη περισσότερο την ψυχική υγεία του παιδιού τους. 

Οπότε αρκέστηκαν στην αρχική απόφαση σύμφωνα με την οποία η εταιρεία παραγωγής όφειλε να καταβάλει στους γονείς μονάχα μια μικρή αμοιβή για την εμφάνισή τους και την κάλυψη δικαστικών εξόδων τους.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa