Οι σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα....11/02/2012

** ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Δε χρειάζεται να πιάσουμε κουβέντα για την ανωτερότητα της Μαντσεστερ Γιουν. Η Λίβερπουλ βέβαια δεν είναι εύκολη ομάδα, σκληροτράχηλη , ομάδα που δύσκολα χάνει (2 ήττες στις 10 τελευταίες αγωνιστικές). Το εύκολο γκολ της Μαντσεστερ Γιουν μας στέλνει στο Over2.5



** ΛΥΩΝ - ΚΑΕΝ: Δε χωράει συγκριτική αξιολόγηση το ματς, ομάδα του ύψους η Λυών, ομάδα του βάθους η Καεν. --  1  --.


** ΒΕΡΝΤΕΡ - ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ: Από τις καλύτερες εντός έδρας ομάδες της Μπουντεσλιγκα η Βερντερ με 7 νίκες 1 ισοπαλία 1 ήττα με τέρματα (21-10). Ένα χάσιμο χρόνου στα 4 τελευταία με 3 ισοπαλίες 1 ήττα...ώρα για θετική αντίδραση. Η Χοφενχαιμ έχασε τα 5 από τα 6 τελευταία εκτός έδρας ματς με κάτω του μετρίου εν γένει παρουσία ...και δύσκολο γκολ. --  1  -- .


** ΟΦΗ - ΠΑΟΚ: Εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο ΟΦΗ κράτησε απαραβίαστη την εστία του σε 8 από τα 11 τελευταία ματς του πρωταθλήματος. Κορσές και ο ΠΑΟΚ...συνηγορεί. (0-1) γκολ.


** ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΜΠΟΡΟ: Οι 2 νίκες της Ιπσουιτς με 8 γκολ ενεργητικό άλλαξαν τον καπνιστό...με φρέσκο αέρα στην ομάδα. Η Μπορο σε κοιλιά, αγνοεί τη νίκη στα 6 τελευταία μέσα έξω του πρωταθλήματος. --  1  -- .
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa