Κ. Παπουτσάκη: «Είναι τραγικό να ασχολούνται με τον χωρισμό μου»[VIDEO]

Καλεσμένη στο Πρωινό mou ήταν σήμερα η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία δεν κατάφερε να μην αναφερθεί και πάλι στο χωρισμό της από τον Ορέστη Τζιόβα.

 Η Κατερίνα μπορεί να μην αναφέρθηκε με λεπτομέρεια στο… γεγονός, όμως είχε να πει κάτι για τα μέσα και το πώς αντιμετώπισαν τον χωρισμό της.

 «Είναι τραγικό να έχουμε φτάσει ως χώρα σε ένα τέλμα και να ασχολούνται με το χωρισμό μου», είπε η Κατερίνα, η οποία όμως συμφώνησε όλο νόημα όταν η Φαίη της είπε ότι υπήρχαν δηλώσεις από τον Ορέστη που τροφοδοτούσαν τα δημοσιεύματα και τις εκπομπές.


 Η Κατερίνα, παραδέχθηκε επίσης με τον δικό της… ξεχωριστό τρόπο ότι ο Ορέστης Τζιόβας της ζήτησε και προσωπικά συγγνώμη.

 Ο Γ. Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά προσπάθησαν είναι η αλήθεια να της βγάλουν λίγα παραπάνω πράγματα για το χωρισμό της, όμως η Κατερίνα το έχει αποφασίσει. Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη. Αρκέστηκε μόνο σε ένα καταφατικό νεύμα του κεφαλιού στην ερώτηση αν της έχει ζητήσει συγγνώμη ο Ορέστης και σε ένα γλυκό χαμόγελο, όταν την ρώτησαν αν είναι καλά τώρα στην προσωπική της ζωή.

 Η ηθοποιός πάντως ξεκαθάρισε ότι έχει μια προτίμηση στους ηθοποιούς και αυτό γιατί έχει να περισσότερα κοινά πράγματα να πει. Άλλωστε το έχει δηλώσει.

Η δουλειά της είναι η ζωή της και την απασχολεί σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς της. Ααααα… και μας αποκάλυψε και ποιο είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που είναι σε μια σχέση. 2.5 χρόνια παιδιά. Μετά κάτι γίνεται και χαλάει η συνταγή. 
 Όσο για το γάμο, προς το παρόν δεν το σκέφτεται. Μανούλα όμως θέλει να γίνει ακόμα και χωρίς να βάλει… στεφάνι.
 Δείτε το video…



Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa