Αύριο η κρίσιμη «απολογία» του ΠΑΟΚ στην UEFA - κίνδυνος ακόμη και για το Europa League


Στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA «απολογείται» αύριο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το χρέος της, το οποίο προσπάθησε πρόσφατα να μειώσει με την πώληση του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Βόλφσμπουργκ και την αποδέσμευση Αρίας, Σπαντάτσιο, Κοντρέρας.
Η επιτροπή δέχθηκε κατ εξαίρεση την παράσταση των στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μεταξύ των οποίων και του προέδρου της, Θοδωρή Ζαγοράκη, προκειμένου να ακούσει τα επιχειρήματά της και το πλάνο της για την σταδιακή μείωση του χρέους, μέχρι και την εξάλειψή του.
Το πρόστιμο θεωρείται δεδομένο και είναι η ελάχιστη ποινή που μπορεί να επιβληθεί στον Δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος κινδυνεύει με αποκλεισμό από τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου UEFA (ματς με Ουντινέζε). Γι’ αυτό, άλλωστε, η υπόθεση εκδικάζεται στις αρχές Ιανουαρίου, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να έχει τα χρονικά περιθώρια για κατάθεση (και εκδίκαση) έφεσης, σ’ αυτή την περίπτωση.
Η απόφαση της επιτροπής αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης και αξίζει να επισημανθεί ότι τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός (οι οποίοι, όπως και ο ΠΑΟΚ είχαν λάβει προειδοποιητικά γράμματα από την UEFA μέσω της ΕΠΟ για τα χρέη τους) θα κληθούν να απολογηθούν εντός των επόμενων δύο μηνών από την ίδια επιτροπή


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa