Συνεργάτιδα του CNN επικροτεί τις αθλιότητες των πεζοναυτών [βίντεο]


Η συνεργάτης του CNN και ραδιοφωνική παρουσιάστρια Dana Loesch, δήλωσε στην εκπομπή της ότι όχι μόνο πιστεύει ότι οι πεζοναύτες που ούρησαν στους νεκρούς Ταλιμπάν στρατιώτες είναι «cool», αλλά είπε ότι θα ήταν πρόθυμη να συμμετάσχει κι εκείνη σε όλο αυτό.


Μετά την αναπαραγωγή ενός κλιπ των ειδήσεων, το οποίο περιγράφει το σοκαριστικό βίντεο, η Loesch είπε:«Θα κατέβαζα το παντελόνι μου και θα το έκανα κι εγώ. Αυτή, ωστόσο, είναι η δική μου γνώμη. Θέλω ένα εκατομμύριο “cool” πόντους για αυτούς τους τύπους».
Αναρωτήθηκε, επίσης, για ποιον λόγο δημιουργήθηκε καν σκάνδαλο γύρω από το περιστατικό.«Ελάτε τώρα, εδώ πρόκειται για πόλεμο», είπε χαρακτηριστικά. «Έχω κανένα πρόβλημα με αυτό ως πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών; Όχι, δεν έχω».
Τα σχόλια αυτά έγιναν στη ραδιοφωνική εκπομπή «The Dana Show», η οποία εκπέμπει καθημερινά από έναν συντηρητικό ραδιοφωνικό σταθμό στο Σεντ Λούις.
Η Loesch, ωστόσο, δεν είναι η μοναδική που επικροτεί τις πράξεις των πεζοναυτών του επίμαχου βίντεο, καθώς και η συντηρητική blogger Pamela Geller εξέφρασε την υποστήριξή της και την «αγάπη» της για τους πεζοναύτες, λέγοντας πολύ χαρακτηριστικά: «Δεν με ΝΟΙΑΖΕΙ που οι συγκεκριμένοι πεζοναύτες ούρησαν επάνω σε αυτούς τους δολοφονικούς αγροίκους».
Από μεριάς του, την Παρασκευή, το CNN κυκλοφόρησε μια δήλωση σχετικά με τα σχόλια της Loesch, στην οποία αναφέρει: «Οι συνεργάτες του CNN είναι σχολιαστές οι οποίοι εκφράζουν ένα ευρύ φάσμα απόψεων, εντός και εκτός του CNN, προκαλώντας συχνά μεγάλη συμφωνία ή τη διαφωνία. Οι απόψεις τους είναι καθαρά δικές τους».
ΠΗΓΗ: directnews.gr


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa