Πατέρας:"Ο Σισέ διαφήμισε παντού τον Παναθηναϊκό" [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Νικόλας Πατέρας μιλώντας στην εκπομπή του Canal+ αναφέρθηκε στη προσφορά του Γάλλου στον Παναθηναϊκό εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. (VIDEO)



Στο αφιέρωμα του Canal+ έκανε δηλώσεις και ο πρόεδρος των πράσινων Νικόλας Πατέρας. Η κάμερα της Γαλλικής εκπομπής μάλιστα ακολούθησε τον Σισέ μέχρι το γραφείο του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού και κατέγραψε τους δυο τους να έχουν ένα μίνι διάλογο, να κάνουν πλάκα, να πίνουν τα ποτά τους και εν συνεχεία πήρε και δηλώσεις του πρώην προέδρου, Νικόλα Πατέρα, ο οποίος μίλησε στα όσα πρόσφερε ο Γάλλος σταρ εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων στον Παναθηναϊκό.
Αρχικά υπήρξε ο διάλογος:
ΣΙΣΕ: Κάνει κρύο.

ΠΑΤΕΡΑΣ: Τι κάνεις;

ΣΙΣΕ: Κρυώνω.

ΠΑΤΕΡΑΣ: Όλα καλά;

ΣΙΣΕ: Καλά. Θα βγείτε σήμερα;

ΠΑΤΕΡΑΣ: Ίσως

ΣΙΣΕ: Έχετε ντυθεί ωραία... (Γέλια και από τους δύο).
Και εν συνεχεία ακολούθησαν οι δηλώσεις του προέδρου του Παναθηναϊκού:
«Κρίναμε τον Τζιμπρίλ ως παίκτη και όχι ως... γκουρού της μόδας. Η αλήθεια είναι όμως ότι για τον Παναθηναϊκό, που είναι ένα «συντηρητικό κλαμπ», ήταν ένα τεράστιο βήμα η απόφαση να φέρει στην Ελλάδα έναν παίκτη όπως ο Σισέ. Και ήμασταν πολύ τυχεροί, γιατί ο Σισέ, όντας ένας πραγματικός σταρ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, διαφήμισε παντού τον Παναθηναϊκό.
Του είπα ότι ''το ποσό που θα επενδύσουμε σε ‘σένα είναι πολύ μεγάλο'', περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ για την ομάδα του και επιπλέον 2 εκατομμύρια το χρόνο για τον Τζιμπρίλ για τριετές συμβόλαιο, όμως του είπα ότι «έχω την αίσθηση ότι είσαι ο άνθρωπος που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός». Ένας ηγέτης, ένας παίκτης νικητής που θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα, όπως και έκανε. Όταν ο Σισέ ήρθε στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός έσπασε κάθε ρεκόρ στην πώληση εισιτηρίων διαρκείας. Πουλήσαμε 33,000 εισιτήρια για το ΟΑΚΑ. Είναι ρεκόρ για το ελληνικό ποδόσφαιρο».
 

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa