Τα δύο πιο καυτά πράγματα που μπορείς να πεις στο κρεβάτι…


Συντονιστείτε, … καθώς αποκαλύπτουμε τις «μαγικές λέξεις» που θα σας μεταφέρουν σε νέα επίπεδα ενθουσιασμού! Περιέργως, είναι στ’ αλήθεια εκτυπώσιμες!
Όταν σκέφτεσαι τι είναι αυτό που κάνει καλό στο  σεξ, κατά πάσα πιθανότητα έρχονται στο μυαλό οι φυσικοί παράγοντες: πώς αγγίζετε ο ένας τον άλλο, οι στάσεις που δοκιμάζετε, και τα μέρη του σώματος που δίνετε έμφαση. 

Υπάρχει όμως ένας άλλος βασικός παράγοντας που συχνά παραβλέπεται: οι λέξεις που αρθρώνετε. 

Το να μιλάς ή να ακούς ερωτικές λέξεις διεγείρει τη μετάδοση της ντοπαμίνης, η οποία παίζει τεράστιο ρόλο στη σεξουαλική διέγερση. Μπορούν να ενισχύσουν την ψυχική και σωματική ένταση της εμπειρίας. Καλό ακούγεται, αλλά ... τι πρέπει να πεις, ώστε να μη φανεί γελοίο; (Εκτός αν είσαι πορνοστάρ: «Κάν' το μου σκ
ληρά, κακό αγόρι!» μάλλον δεν ξεστομίζεται) Οι περισσότερες γυναίκες δεν είναι σίγουρες για το τι ακούγεται σέξι, με αποτέλεσμα να μην λένε τίποτα. 

Ως αποτέλεσμα, χάνουν την ευχαρίστηση – κάτι  το οποίο δεν είναι σωστό. Εδώ είναι η αποκάλυψη: Σε ένα γκάλοπ για τις πιο σέξι λέξεις-φράσεις στο κρεβάτι, πιο καυτή φράση από οποιαδήποτε άλλη και μάλιστα που αναδείχτηκε πανηγυρικά, ήταν το «τελειώνω!».

 Ω ναι, αυτό είναι όλο. Και τι γίνεται με τις γυναίκες; Ποιες είναι οι λέξεις με παρόμοιες υπερδυνάμεις; Παρακάτω αποκαλύπτουμε τις προτάσεις που προσαρμόστηκαν για να μεγιστοποιήσουν την ικανοποίησή σας…
 
 
Για την ικανοποίηση του 
 
«Τελειώνω!!». Τόσο απλό, τόσο ισχυρό. Αυτή η πρόταση είναι σαν την σεξο-έκδοση του μπέικον, δηλαδή… αρέσει στους άνδρες τρομερά. 
Το να είσαι μεγάλος εραστής είναι εξαιρετική πηγή περηφάνιας για τους άνδρες. Λέγοντάς του ότι είσαι έτοιμη να φτάσεις σε οργασμό είναι η απόλυτη διάκριση.
" Είναι απόδειξη της επιτυχούς ικανοποίησής σου. Επιπλέον, έτσι φαίνεται ότι προκάλεσε τέτοια διέγερση που είσαι εκτός ελέγχου. 

Ανακοινώνοντας την άφιξη του οργασμού σου επίσης ενισχύει μέχρι και την αναμονή για το κρίσιμο σημείο, 
βελτιώνοντας έτσι την απόλαυση και για τους δυο σας. Επιπλέον, δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνδρες είναι έτοιμοι να κορυφώσουν πριν από τις γυναίκες, αυτό του δίνει το σήμα να τελειώσει. Αυτό ακούγεται σίγουρα σαν μουσική στ’ αυτιά του…
 
Για την ικανοποίηση σας
 
Οι γυναίκες, από την άλλη πλευρά, θέλουν κάτι λιγότερο από το «βασικό»… μπέικον. Δηλαδή: «Μ 'αρέσει όταν μου [ρήμα] εκεί[μέρος του σώματος]," όπως "Μ' αρέσει όταν μου τρίβεις τον μηρό/ φιλάς το λαιμό/ γλείφεις το στήθος.

" Εκφράζοντάς την αίσθηση που νιώθεις, συγκεντρώνεσαι σ’ αυτό, κάτι που ενισχύει την ευχαρίστηση που αντλείς. Είναι σαν να τρως ένα γεύμα και να μιλάς για το πόσο νόστιμο είναι. Αυτό το κάνει αυτόματα ακόμη πιο νόστιμο! 

Η φράση αυτή βοηθά επίσης στο να κάνεις «pause» στη στιγμή. Επιπλέον έτσι δεν περιπλανιέται το μυαλό σου σε άλλα πράγματα. Εκφράζοντας το τι σου συμβαίνει, σε κρατά συγκεντρωμένη. 
Και τον άνδρα τον ανάβει αυτό πάρα πολύ, διότι του δείχνει ότι το κάνει σωστά. Και όταν ξέρει ότι σου αρέσει η κίνηση που του αναφέρεις, αυτός θα το επαναλάβει κατά πάσα πιθανότητα. Εξαιρετικό!

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa