Είχε κάνει επάγγελμα τις διαρρήξεις σε καταστήματα!


Επάγγελμα είχε κάνει, όπως φαίνεται, τις διαρρήξεις σε καταστήματα ένας 27χρονος Ηρακλειώτης που συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, οσυλληφθείς κατελήφθη να έχει διαρρήξει  οβελιστήριο ιδιοκτησίας ενός 54χρονου, χωρίς όμως να έχει αφαιρέσει κάτι. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 40]ευρώ ,καθώς και δύο κατσαβίδια, ένα σκερπάνι και τρεις φακοί, ως διαρρηκτικά εργαλεία.

Από την προανάκριση της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, με τον ίδιο τρόπο δράσης, δηλαδή διάρρηξη εισόδου ή παραθύρου  προέβη και σε ακόμη πέντε περιπτώσεις κλοπών στο Ηράκλειο, το βράδυ της 06/07-01-2012:

v     Από ζαχαροπλαστείο ιδιοκτησίας 40χρονου, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ ενώ προξένησε φθορές στην είσοδο αξίας 300 ευρώ.
v     Από καφενείο ιδιοκτησίας 52χρονης γυναίκας από τη Βουγλαρία, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ καθώς και έναν φακό αξίας 10 ευρώ, ο οποίος βρέθηκε στην κατοχή του δράστη και τον οποίο η παθούσα αναγνώρισε

v     Σε κατάστημα εμπορίας λευκών ειδών ιδιοκτησίας 40χρονου  άνδρα, προκάλεσε αναστάτωση στο χώρο  όμως δεν αφαίρεσε κάτι, ενώ προκάλεσε φθορές σε παράθυρο αξίας 100ευρώ περίπου.
v     Επίσης, σε  καφετερία ιδιοκτησίας 43χρονης γυναίκας μπήκε, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο, όμως και πάλι δεν αφαίρεσε κάτι.
v     Σε οβελιστήριο ιδιοκτησίας 35χρονου ημεδαπού, αποπειράθηκε να εισέλθει στο εσωτερικό του, προκαλώντας φθορές αξίας 80 ευρώ περίπου.
Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

πηγη:creatalive.gr


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa