Το σερί που δίνει τίτλο...


Με μοναδική απώλεια την ισοπαλία στο Αγρίνιο έβγαλε τον... Γολγοθά ο Παναθηναϊκός που βάζει στόχο το τρία στα τρία πριν τα ματς φωτιά. 

Το... κρύο στον Πειραιά είναι αρκετά τσουχτερό με τον Παναθηναϊκό κόντρα σε όλους και σε όλα και να βγάζει έναν αγωνιστικό Γολγοθά όχι απλά αλώβητος, αλλά με τους 19 βαθμούς που πήρε σε 


αυτά τα επτά παιχνίδια είναι στην κορυφή με την διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό να έχει αυξηθεί στο +5 και να έπεται και συνέχεια. 

Σε αυτό το σερί αγώνων η μοναδική απώλεια στο πρωτάθλημα ήταν οι δύο βαθμοί στο Αγρίνιο και φυσικά ο αποκλεισμός από το κύπελλο από τον Πανιώνιο που στέρησε την διεκδικήση του νταμπλ από τους «πράσινους». 

Με τις έξι (Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννενα, Δόξα Δράμας δις, Λεβαδειακό, Ατρόμητο) σερί νίκες, πάντως, ο Παναθηναϊκός έχει γίνει το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και βάζει πλώρη για τον επόμενο στόχο που δεν είναι άλλος από το τρία στα τρία στα επόμενα παιχνίδια με Λεβαδειακό εκτός, Ξάνθη εντός και Εργοτέλη εκτός. Αυτή η τριάδα αγώνων εάν οι μάγκες του Φερέιρα την βγάλουν αλώβητοι ίσως να τους δώσει πλέον μια διαφορά ασφαλείας από τον Ολυμπιακό που στο ίδιο διάστημα θα έχει να αντιμετωπίσει ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ΑΕΚ στο Φάληρο, ενώ κολλητά είναι και τα ματς για την Ευρώπη και το κύπελλο. 

Ετσι ο Παναθηναϊκός θα πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία σε μια πεντάδα αγώνων που θα κρίνει τον τίτλο. Από τα τέλη του Φεβρουαρίου το πρόγραμμα γίνεται φωτιά για τους «πράσινους» με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό κατά σειρά στο ΟΑΚΑ με το ενδιάμεσο παιχνίδι να είναι εκτός έδρας, ακολουθεί ματς στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ και έπειτα με τον Αρη στο ΟΑΚΑ. 

Ο δρόμος για τον τίτλο, λοιπόν, είναι μακρύς. Ο Παναθηναϊκός του Φερέιρα όμως δείχνει ότι μπορεί να αντέξει όσα μπλόκα κι αν του στήσουν και να βγάλει αλώβητος ακόμα μια δύσκολη τριάδα αγώνων που θα του δώσει ώθηση για τη συνέχεια. 

πηγή: www.leoforos.gr
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa