Ποιός καλεσμένος στην εκπομπή της Π. Τσαπανίδου είπε:«Όλα καυλά...Όχι, μην το παραχέσουμε»;;;;


Τον ποιητή Ν. Χριστιανόπουλο είχε καλεσμένο σήμερα στην εκπομπή της η Π. Τσαπανίδου και πραγματικά ο διάλογος ανάμεσά τους υπήρξε… ανατρεπτικός.

Κι αυτό γιατί ο ποιητής που πρόσφατα αρνήθηκε το βραβείο Λογοτεχνίας που του απονεμήθη, με τον δικό του… ξεχωριστό τρόπο, φρόντισε να σφάξει και τη δημοσιογράφο, αλλά και τους Έλληνες με το γάντι.

«Σας μιλώ όχι για την αξία σας, αλλά γιατί με ακούν κάποιοι. Γι’ αυτό σας μιλώ. Το καταλάβατε; Ε… από αυτή την άποψη επιτρέψτε μου να είμαι και λίγο παλαβούτσικος. Ας είναι. Ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε», είπε ο ποιητής στην Π. Τσαπανίδου, η οποία τον παρακολουθούσε με μια μικρή αμηχανία στο μάτι.

Μάλιστα όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν μπορεί να επισημάνει τα στραβά της ελληνικής κοινωνίας, εκείνος την αποστόμωσε, λέγοντας:

«Δεν πρόκειται να βρω τα στραβά της ελληνικής κοινωνίας. Μην ξεχνάτε ότι με πολύ ζόρι σας ανέχομαι αυτή τη στιγμή και για λόγους ευγενείας δε σας έδιωξα. Ε… δε φτάνει αυτό;»

Ο Ν. Χριστιανόπουλος δήλωσε «άσχετος», όσον αφορά στις πολιτικές εξελίξεις, τονίζοντας ότι δεν βλέπει τηλεόραση, δεν ακούει ραδιόφωνο και δε διαβάζει εφημερίδες.

Μάλιστα διαβάζοντας η Τσαπανίδου ένα απόσπασμα άρθρου του στο περιοδικό Διαγώνιος το 1973, ο ποιητής επέμεινε στην τότε άποψή του για τα ΜΜΕ, λέγοντας:

«Όλες οι εφημερίδες, δεξιές, αριστερές, κεντρώες, το ίδιο σκατό. Να μάθετε να το λέτε καθαρά χωρίς να φοβάστε»!!!



Μέχρι και τα κλάματα έβαλε η Πόπη Τσαπανίδου στην εκπομπή της, όχι όμως γιατί προσβλήθηκε από τα λόγια του ποιητή, αλλά γιατί συγκινήθηκε.

«Κ. Χριστιανόπουλε με συγκινήσατε. Ίσως είμαι και σε δύσκολη ηλικία», του είπε, αλλά ο ποιητής δεν συμμερίστηκε τη συγκίνησή της.

«Δεν ξέρω αν τόσο εύκολα συγκινείστε. Αν πάλι όμως συγκινηθήκατε μπράβο σας. Ελπίζω να συγκινηθεί και ο αρχάγγελος του παραδείσου μαζί σας. Τόση πολλή συγκίνηση μου φαίνεται υπερβολική», της είπε.

Πάντως στο τέλος της συνομιλίας τους ο ποιητής είχε και μια καλή κουβέντα να πει για την Τσαπανίδου.

«Εύχομαι να βγάζετε το ψωμί σας εντίμως. Αν δεν το βγάζετε εντίμως ήδη έχουμε μεγάλη απόσταση. Κατά τα άλλα δεν με βλάψατε. Δε σας ξέρω, δεν με ξέρετε. Καλή είστε… τρώγεστε. Είμαι καλοπροαίρετος απέναντί σας. Αν παρισφρύει και κανένα καλαμπούρι, ε… δε χάλασε κι ο κόσμος», της είπε και για το αντίο άφησε το καλύτερο:

«Όλα καυλά»!!!!

Και όταν η Τσαπανίδου του είπε να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή της απάντησε:

«Όχι, μην το παραχέσουμε»!!!!

Δείτε το video…


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa