Οι σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα


** ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΓΡ ΑΣΤΕΡΑΣ: Σε κάθε περίπτωση θετικό αποτέλεσμα της Αναγέννησης Γιαννιτσών το 0-0 μέσα στον Εθν Αστέρα. Βέβαια το πρόβλημα παραμένει στο επιθετικό κομμάτι με την ομάδα των Γιαννιτσών να μη σκοράρει στα 4 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Δεν είναι άσχημος ο Αγροτικός Αστέρας με μόλις 1 ήττα αυτή μέσα στην Παναχαικη στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. Κι εδώ όμως το επιθετικό πρόβλημα βγάζει μάτια, σε κανένα από 11 πρώτα παιχνίδια δε σκόραρε πάνω από 1 γκολ ανά αγώνα. Δύσκολο ματς, τριπλή με την αξία κεντροδεξιά.

** ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ: Το απόλυτο μηδέν ο Αστέρας εκτός έδρας για υποχρεώσεις πρωταθλήματος. Σε 7 εξόδους 7 ήττες με τέρματα (2-16). Ο ΠΑΣ από την πλευρά του τους 11 από τους 14 πόντους του πήρε στην έδρα του. Και εδώ τα πράματα δεν είναι εύκολα με τον ΠΑΣ να έχει ένα οριακό προβάδισμα λόγο έδρας. (0-1) γκολ και --  1  -- .

** ΑΔΑΝΑΣΠΟΡ - ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ: Κορδόνι το ντεφορμάρισμα της Μπουγιουκσεχιρ που έρχεται από 3 σερί ήττες παραμένοντας χωρίς νίκη στα 7 τελευταία παιχνίδια. Καλά τα πάει σχετικά τον τελευταίο καιρό στα δικά της η Αδανασπορ με καλή αμυντική συμπεριφορά. Under 2.5 και --  1  --.

** ΟΥΝΤΙΝΕ - ΚΙΕΒΟ: Η διαφορά υπάρχει, κάτι αδιαπραγμάτευτο. Το θέμα από εκεί και πέρα έχει να κάνει με τις διαθέσεις των ομάδων. Η Κιεβο δε σκοράρει σε 4 από τα 6 τελευταία παιχνίδια που έδωσε. Η καλύτερη έδρα του καμπιονάτο αυτή της Ουντινε με 8 νίκες 1 ισοπαλία και τέρματα (18-3). --  1 -- .

** ΛΕ ΜΑΝ - ΛΟΡΙΑΝ: Θα αντέστρεφα τα φαβορί, στα χειρότερα φετινά της η Λοριαν που στα 5 τελευταία εκτός έδρας του Σαμπιονα χάνει με την άμυνα της να τρώει το λιγότερο 2 γκολ ανά αγώνα. --  1Χ  -- .

** ΣΑΜΣΟΥΝ - ΟΥΡΝΤΟΥΣΠΟΡ: Η ανεπάρκεια που δέρνει τις ομάδες δεν μπορεί να αναλυθεί εν συντομία.Under 2.5

** ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ: Δεν είναι καλά η Παναθα τελευταία...με τον Πανιώνιο να μην είναι καλά όλη την φετινή περίοδο. Εύκολα η δύσκολα θα περάσουν οι πράσινοι που σκοράρουν εύκολα έναντι των γηπεδούχων που σκοράρουν με αίτηση. --  2  -- .

** ΛΕΒΑΝΤΕ - ΑΛΚΟΚΟΡΝ: Από τις κορυφαίες έδρες αυτή της Λεβαντε στην Πριμερα με 6 νίκες 1 ισοπαλία 1 ήττα και τέρματα (15-5) σε αυτά. Η Αλκοκορν με μια από τις χειρότερες επιθέσεις της Σεκουντα θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Λεβαντε που έχει άλλο αέρα. --  1  -- .

** ΤΟΤΕΝΑΜ - ΕΒΕΡΤΟΝ: Σημείο αναφοράς η σταθερότητα της Τοτεναμ που μ ένα παιχνίδι λιγότερο είναι 6 πόντους από την κορυφή και 3 πόντους από την δεύτερη Μαντσεστερ Γιουν. Πονηρή ομάδα η Εβερτον, δε γεμίζει μάτι...αλλά μένει και ρέστος όποιος δεν την υπολογίζει. Κρατάμε το Over που είναι η νορμάλ συμπεριφορά της Τοτεναμ. Over 2.5

** ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Η σφαλιάρα από την Μαντσεστερ Γιουν βάζει στην πρίζα την Σιτι που ψάχνει αγωνιστική και ψυχολογική επαναφορά. Σκυλίσια ομάδα η Λιβερπουλ που έχασε μόνο 2 από τα 15 τελευταία ματς ανεξαρτήτου θεσμού.
** ΡΟΜΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Βρήκε πατήματα η Ρονα με 3 σερί νίκες με Ναπολι και Μπολονια εκτός και Κιεβο εντός. Δε δικαιολογεί εμπιστοσύνη η μέτρια φετινή Φιορεντινα. --  1  -- .

** ΛΥΩΝ - ΛΙΛ: Ομάδες με επιθετικές τάσεις. Μπορούν να το βγάλουν Over 2.5

** ΣΕΒΙΛΛΗ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ο επαναληπτικός του 1-0 υποχρεώνει την Σεβιλλη να ανοίξει το παιχνίδι προκειμένου να ανατρέψει την κατάσταση. Αν βρει χώρους στην κόντρα η Βαλενθια είναι πολύ επικίνδυνη.Over 2.5 και --  2  -- .


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa