Πρόθυμος, αλλά με όρους…


Διατεθειμένος να επιστρέψει στα κοινά του Παναθηναϊκού, αλλά με όρους, είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος. 
Η έκκληση του Δημήτρη Γόντικα προς τους μετόχους βρήκε ανταπόκριση με τον Ανδρέα Βγενόπουλο να 
ξεκαθαρίζει στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού πως είναι έτοιμος να….
επιστρέψει και να βοηθήσει το σύλλογο. Ο Mr Mig του τόνισε κατά τη χθεσινή τους συνάντηση πως δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα να πάει στο Πρωτοδικείο και ισχυρίστηκε πως μαζί με άλλους επιχειρηματίες μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά.
Βασική προϋπόθεση για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει είτε να πέσει η τιμή της μετοχής στο 0,33 ευρώ (από το 1,40 ευρώ), είτε να αναλάβει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τις υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ.
Στη χθεσινή συνάντηση των δύο ανδρών συμφωνήθηκε να δοθεί η επιστολή με την οποία ο Βγενόπουλος απαντάει σε εκείνη του Γόντικα. «Εγώ και κάποιοι άλλοι επιχειρηματίες είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε την ομάδα οικονομικά σε αυτή την κρίσιμη καμπή και πάντα με βάση την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα.
Δεν πρόκειται να αφήσω την ομάδα να πάει στο Πρωτοδικείο και αν δεν μπουν αυτά τα χρήματα από άλλους υποψήφιους επενδυτές, είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω εγώ να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο», αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή του «MR MIG».
«Αν η τιμή της μετοχής πέσει από το 1,40 στο 0,33€ – όπως είχε αποφασιστεί σε πρόσφατη Γ.Σ. – υπάρχει η δυνατότητα και άλλοι επιχειρηματίες, που γνωρίζω εγώ, να βάλουν χρήματα και να πάρουμε όλοι μαζί το πακέτο των μετοχών», φέρεται να συνεχίζει στη συγκεκριμένη επιστολή.
Ο Βγενόπουλος μάλιστα φέρεται να είναι διατεθειμένος να βοηθήσει άμεσα το αγωνιστικό τμήμα, πληρώνοντας ένα ποσό για την απόκτηση του στόπερ, που θέλει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Ο Γόντικας πάντως του είπε πως για να προχωρήσει η ομάδα σε μεταγραφή θα πρέπει να πληρώσει πρώτα τους υπάρχοντες παίκτες του ρόστερ, στους οποίους υπάρχουν καθυστερήσεις δύο μηνών.
nooz

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa