Νίκος Παντοφλάς:ο φύλακας άγγελός της Γωγώ Φαρμάκη

Νέα σελίδα στην ζωή της ανοίγει η αδελφή της Ολγας Φαρμάκη Γωγώ, η οποία μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της 


προσπαθεί να βρει ξανά τους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής της. Σε αυτήν της την προσπάθεια, η Γωγώ Φαρμάκη δεν είναι μόνη.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Νίκος Παντοφλάς είναι πλέον ο φύλακας άγγελός της, ο οποίος μάλιστα την στηρίζει σε κάθε της βήμα και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της.


 Ο Νίκος Παντοφλάς είναι κατασκευαστής σπιτιών, που δραστηριοποιείται κυρίως στην Μύκονο. Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, μάλιστα, η γνωριμία τους έγινε φέτος το καλοκαίρι σε νυχτερινό μαγαζί όπου η Γωγώ εργαζόταν ως υπεύθυνη.
 Οι δυο τους, ούτε επιβεβαιώνουν, ούτε όμως και διαψεύδουν την πληροφορία ότι ενδεχομένως να υπάρχει ανάμεσά τους κάτι περισσότερο από φιλία και δεν θέλουν να δώσουν λαβές για σχόλια. 
 40 μέρες έμεινε στο ΝΙΜΙΤΣ η αδελφή της Ολγας Φαρμάκη και σε αυτό το διάστημα χρειάστηκε να υποβληθεί σε τέσσερις επεμβάσεις. 


Παρ’όλα αυτά, την πρώτη της εξόρμηση μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο την έκανε στην Μύκονο και μάλιστα, πάντα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μετέβη στην Μύκονο με ελικόπτερο ιδιοκτησίας του Νίκου. 
 Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο επιχειρηματίας και η Γωγώ διασκέδασαν σε πάρτι στο Κολωνάκι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa