Ξεκινάει το καρναβάλι της Πάτρας…

'Ολοήμερες θα είναι φέτος οι εκδηλώσεις της τελετής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, το Σάββατο 21 


Ιανουαρίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, από νωρίς το Σάββατο ο τελάλης με συνοδεία καρναβαλιστών, την μπάντα του δήμου και την μπαντίνα, θα παιανίζουν γνωστούς αποκριάτικους σκοπούς και θα μεταφέρουν το μήνυμα της χαράς και του κεφιού.


Στη 1.30 το μεσημέρι ο τελάλης με την καρναβαλική συνοδεία του θα καταλήξουν στο δημαρχιακό μέγαρο και θα παραδώσουν στο δήμαρχο Πατρέων το λάβαρο του πατρινού καρναβαλιού 2012, το οποίο και θα παραμείνει στο δημαρχείο μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων, στις 26 Φεβρουαρίου.
Στις 2 το μεσημέρι ο δήμαρχος Πατρέων θα κηρύξει την επίσημη έναρξη του πατρινού καρναβαλιού στην πλατεία Γεωργίου, όπου και θα κάνει την εντυπωσιακή εμφάνισή του ο βασιλιάς Καρνάβαλος. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει συναυλία από το συγκρότημα «The Burger Project», ενώ μέχρι το βράδυ θα υπάρχει μουσικό πρόγραμμα στην πλατεία Γεωργίου. Η γιορτή θα ολοκληρωθεί με τον Samata των «Αγανακτισμένων Καρναβαλιστών» σε συνεργασία με το χορευτικό τμήμα του πολιτιστικού οργανισμού του δήμου.
Από την πλευρά τους τα πληρώματα του «κρυμμένου θησαυρού» θα κάνουν την δική τους παρέλαση, που θα ξεκινήσει στις 7.00 το βράδυ του Σαββάτου από την πλατεία Όλγας. Η παρέλαση θα καταλήξει στην πλατεία Γεωργίου, όπου οι καρναβαλιστές θα παρουσιάσουν δρώμενα, υποσχόμενοι πολλές εκπλήξεις.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa