Γκέλες και καλύτερη ομάδα

.
Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει μία από τις διαφορές του Ολυμπιακού σε σχέση με τον Παναθηναϊκό στη μάχη του τίτλου. 
 
Κατ΄ αρχήν πρέπει να συμφωνήσουμε σε κάτι-ότι και οι δύο διεκδικητές του τίτλου εδώ κι ένα μήνα κάνουν κοιλιά. Δεν κάνουν τις εμφανίσεις που έκαναν και οι πτήσεις τους είναι πολύ πιο χαμηλές.
Από εκεί και πέρα, ανεξάρτητα από το πώς κερδίζει, τον τρόπο δηλαδή με τον οποίο φτάνει στις νίκες και τι μπάλα παίζει και δεν παίζει, εάν θέλουμε να πάμε στην ουσία, στο αποτέλεσμα δηλαδή που πάντοτε αυτό μετράει στο ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός έχει ένα πλεονέκτημα έναντι του Ολυμπιακού: δεν κάνει γκέλες, σε αντίθεση με τους ερυθρόλευκους.
Ενώ ο Παναθηναϊκός χάνει ίσα ίσα τους βαθμούς που «είναι να χάσει», ο Ολυμπιακός φέρνει ισοπαλία μέσα στο Καραϊσκάκη με τον ΟΦΗ και μέσα στο Καυταντζόγλειο με τη Δόξα, δηλαδή τις δύο νεοφώτιστες ομάδες! Και χάνει κι από τον Αστέρα στην Τρίπολη, ομάδα που πέρσι αγωνιστικά είχε υποβιβαστεί…
Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει πόντους στο Καραϊσκάκη, στο Χαριλάου, που είναι πάντοτε μία σκληρή έδρα, στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος (και με παίκτη παραπάνω από το 4) και στο Αγρίνιο, στο μοναδικό του στραβοπάτημα, που όμως όπως εξελίχθηκε το ματς στο τέλος ήταν κι επιτυχία του, αφού έχανε κι ισοφάρισε στο 93.
Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κατανοήσει ότι για να κατακτήσει αυτό το πρωτάθλημα δεν φτάνει να κερδίσει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό, κάτι που ούτως η, άλλως δεν είναι μία καθόλου απλή υπόθεση. Πρέπει να σταματήσει να είναι ασόβαρος στα λεγόμενα πιο μικρά παιχνίδια. Διαφορετικά δεν θα τα καταφέρει. Κι έρχονται και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια σε ένα μήνα…
Αν δεν αλλάξουν τα μυαλά (και φυσικά την αγωνιστική φόρμα της ομάδας) προπονητής και παίκτες του Ολυμπιακού στο τέλος το μόνο που θα έχουν να λένε είναι ότι έχασαν το πρωτάθλημα από μία ομάδα που δεν ήταν καλύτερή τους.
Τους αρκεί να λένε ότι έχουν την καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα;…
gazzeta

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa