Στο σκαμνί ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου στη δίκη με Θόδωρο-Γιάννα


Στο σκαμνί ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου στη δίκη με Θόδωρο-Γιάννα
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για κακουργηματική απάτη θα καθίσει ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου κατά τη διάρκεια της πολύχρονης διαμάχης του με τον αδελφό του Θεόδωρο και τη νύφη του Γιάννα με αντικείμενο μέρος της οικογενειακής περιουσίας.  
Ο δικηγόρος Νίκος Γοργίας τον οποίο ο εντολέας του Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος κατηγορεί ότι το εξαπάτησε αποσπώντας του συνολικά 27,3 εκατομμύρια ευρώ παραπέμπεται να δικαστεί ενώπιον του Εφετείου Κακουργημάτων μετά το αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.
Η μήνυση κατά του γνωστού δικηγόρου κατατέθηκε τον Δεκέμβριο του 2007.

 Με βάση το βούλευμα ο κ. Γοργίας φέρεται ότι το χρονικό διάστημα από το 1998 έως το 2007 εξαπατούσε τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο αποσπώντας του το ποσό των 27,3 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα, πάντα, με την κατηγορία ο δικηγόρος φέρεται να έπεισε τον εντολέα του να του καταβάλει 18,4 εκατομμύρια ευρώ παραπλανώντας τον ότι προχωρούσε σε κατάσχεση 355 εκατομμυρίων δολαρίων εις βάρος του αδελφού του Θεόδωρου Αγγελόπουλου και της νύφης του Γιάννας, με τον οποίο το διάστημα εκείνο βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη.

Επιπλέον, κατηγορείται ότι απέσπασε από τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο 9,6 εκατομμύρια δολάρια για επενδύσεις που δεν έγιναν, ενώ οι Αρχές τού χρεώνουν ότι έλαβε από τον τότε εντολέα του 2,4 εκατομμύρια ευρώ διαβεβαιώνοντάς τον ότι είχε δικαιωθεί στο αστικό μέρος της αντιδικίας που είχε με τον αδελφό του.
Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή αρνείται ότι έχει διαπράξει όσα του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι τα χρήματα αυτά αποτελούν νόμιμες αμοιβές του για την παροχή των δικηγορικών του υπηρεσιών.


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa