Παγκαλος: «Δε θα με κρίνει ο κάθε τσόγλανος»

Ο Θεόδωρος Παγκαλος ξαναχτύπησε παραθέτουμε τα όσα δήλωσε σήμερα και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του και ας περάσει από την κρίση του τον συγκεκριμένο πολιτικό. 


«Δε θα με κρίνει ο κάθε τσόγλανος» 
τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης,αναφερόμενος σε πολιτικό αρχηγό ο οποίος τον ρώτησε στη Βουλή «τι έχει κάνει στη ζωή του», φωτογραφίζοντας έτσι τον Αλέξη Τσίπρα.


Και τώρα προσέξτε την επόμενη φράση κλειδί,συνεχίζει λοιπόν ο αντιπρόεδρος και λέει«Δεν μπήκα τώρα στην πολιτική. Έχω μία πορεία 30 ετών, η οποία δε διαγράφεται από τη συμμετοχή μου στην κυβέρνηση Παπανδρέου» επεσήμανε 


ο κ. Πάγκαλος,δηλ.η συμμετοχή στην κυβέρνηση Παπανδρέου έγινε ξαφνικά παράγοντας που κρίνει την πολιτική πορεία κάποιου προσώπου που είχε την καλή ή κακή έμπνευση να την στηρίξει. Ξαφνικά μοιάζει σαν όλοι να θέλουν να αποδεσμευθούν από την κυβέρνηση αυτή και αν μπορούσαν να μας κάνουν να το ξεχάσουμε θα το έκαναν.


Στη συνέχεια, μιλώντας στο ΜEGA, επιτέθηκε για μία ακόμα φορά στο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον για κινητοποίηση και οργάνωση των Αγανακτισμένων, που οδήγησαν στον οικονομικό μαρασμό δεκάδων καταστημάτων στην περιοχή του Συντάγματος και στην ανεργία όλων των εργαζομένων σε αυτά. 


 Είναι γνωστή η αθυροστομία του κυρίου Παγκαλου άλλωστε ο νόμος τον προστατεύει αντίθετα με τους κοινούς θνητους που αν πουν μια κουβέντα παραπάνω δημοσίως,εύκολα καταλήγουν με "βραχιόλια". 
 defencenet

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa