Οι σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα


** ΤΟΡΙΝΟ - ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ: Οι 2 σερί ήττες της Τορινο από Μοντενα και Παντοβα  «πρωτοφανές φαινόμενο» για φέτος. Μία σχετική κάμψη της Granata δηλώνουν και οι 2 νίκες στις 7 τελευταίες αγωνιστικές με την έδρα της και τη άμυνα της να παραμένουν τα μεγαλύτερα της όπλα. Κάνει μια προσπάθεια η Αλμπινολεφε από αρχές Νοέμβρη όπου δύσκολα χάνει, αλλά και δύσκολα κερδίζει.  --  1  -- .

** ΑΣΚΟΛΙ - ΠΑΝΤΟΒΑ: Αλλοπρόσαλλη ομάδα η Παντοβα, βάσει του τελευταίου ισολογισμού...το γκολ δύσκολο ενώ κακή και η εκτός έδρας πορεία της. Η Ασκολι διανύει τον καλύτερο μήνα της με 4 νίκες 1 ισοπαλία 1 ήττα. --  1Χ  -- .

** ΓΟΥΙΚΟΜΠ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ: Μια αναλαμπή της Γουικομπ με 2 νίκες 1 ισοπαλία δεν είχε συνέχεια με τις 2 ήττες από Στιβενειτζ εντός και Μπορνμουθ εκτός να την κόβουν τη φόρα. Περίοδο ντεφορμαρίσματος περνάει η Χαντερσφιλντ με μόνη νίκη το φτωχό 1-0 επί της τελευταία Τσεστερφιλντ που τρώει γκολ στα 16 τελευταία της παιχνίδια. Over 2.5


** ΜΠΕΡΤΟΝ - ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ: Με 5 Over στις 7 τελευταίες αγωνιστικές η Μπερτον που μόνο επί της Νταγκεναμ (1-1) δέχτηκε κάτω από 1 γκολ ανά αγώνα. Αήττητη εδώ και 9 αγώνες πρωταθλήματος η Ακρινγκτον με την επίθεση της να σκοράρει γκολ σε όλα τα παραπάνω. Over 2.5


** ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΒΑΡΕΖΕ: Δεν έχουν πολλά να χωρίσουν οι δύο ομάδες με τη γηπεδούχο να υπολείπεται στο βαθμολογικό πίνακα της Βαρεζε 2 βαθμούς. Αν σκοράρει δύο φορές απέναντι στην ευάλωτη άμυνα της Βαρεζε η Σαμπντορια η νίκη είναι κοντά. Άλλωστε όλε οι νίκες της Σαμπντορια είχαν το λιγότερο 2 γκολ. --  1  -- .



Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa