Ένα Εστιατόριο «Σκαρφαλωμένο» Στο Βράχο! [Φωτο]


Σκαρφαλωμένο πάνω σε έναν βράχο στη μέση του Ινδικού Ωκεανού, στα ανοιχτά των ακτών της Ζανζιβάρης, στην Τανζανία εντύπωση προκαλεί με την πρώτη ματιά… αυτό το μικρό εστιατόριο που το όνομά του τα λέει όλα: «The Rock Restaurant» ή ελληνιστί «Το Εστιατόριο του Βράχου».

mychannel.gr
Εκ πρώτης όψης θυμίζει παραδοσιακή «καλύβα» που χτίστηκε πάνω στο βράχο για κάποιο (άγνωστο ποιον!) σκοπό, κοντά στην πανέμορφη ακτή Michanwi Pingwe, η οποία συγκεντρώνει καθημερινά πλήθος παραθεριστών.
mychannel.gr
Με μια πιο προσεκτική ματιά, όμως, -ακούγοντας βέβαια και τις περιγραφές των ντόπιων- δεν αργείς να καταλάβεις ότι πρόκειται για εστιατόριο. Άλλωστε ο κόσμος που πηγαινοέρχεται αλλά πρωτίστως οι μυρωδιές των θαλασσινών που ψήνονται στα κάρβουνα δεν αφήνουν καμία μα καμία αμφιβολία ότι εκεί θα φας πολύ καλά!
mychannel.gr
Ανάλογα με τις παλίρροιες, η προσέγγιση είναι εύκολη, αφού μπορείς να πας κολυμπώντας, με βάρκα ή ακόμη και με τα πόδια, κάνοντας μια μικρή διαδρομή μέσα στα ρηχά νερά. Λιτό στη διακόσμηση και με καταπληκτική θέα στον ωκεανό προσφέρει πολλά παραπάνω από αυτά που… δείχνει!
mychannel.gr
Το εστιατόριο σερβίρει μια μεγάλη ποικιλία από θαλασσινά και ψάρια, δροσερές σαλάτες, όλα παραδοσιακά πιάτα της περιοχής και ολόφρεσκα! Δοκίμασε αστακομακαρονάδα και καλό κρασί αλλά μην το παρακάνεις, γιατί υπάρχει και η επιστροφή… Και όπως γνωρίζεις καλά, το κολύμπι με γεμάτο στομάχι… απαγορεύεται!
mychannel.gr
mychannel.gr
mychannel.gr
πηγή:perierga.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa