Λεοπάρδαλη εισέβαλε σε σπίτι και κατασπάραξε τέσσερα άτομα


λεοπάρδαλη, επίθεση, ένοικοι, πολίτες, τραυματίες, δόντια, νύχια, αιλουροειδές, Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι ένοικοι σπιτιού στο Γκουαχάτι στη βορειο-ανατολική Ινδία όταν εισέβαλε στο σαλόνι τους μία λεοπάρδαλη.

 Το άγριο αιλουροειδές κατάφερε να τραυματίσει σοβαρά τέσσερα άτομα. Για δύο ώρες το ζώο αλώνιζε ανενόχλητο μέσα στο σπίτι μέχρι να παγιδευτεί, όπως αναφέρουν σήμερα ινδικά μέσα ενημέρωσης.

«Η λεοπάρδαλη μάς επιτέθηκε μέσα στο σπίτι μας» δήλωσε στο πρακτορείο IANS η αυτόπτης μάρτυρας Νίπου Ντας. Πρόσθεσε ότι μαζί με τα αδέλφιά της κατάφεραν να εκφοβίσουν το αιλουροειδές, που κατευθύνθηκε προς γειτονικές κατοικίες.
λεοπάρδαλη, επίθεση, ένοικοι, πολίτες, τραυματίες, δόντια, νύχια, αιλουροειδές,
Αναστατώθηκε η οδική κυκλοφορία στην περιοχή, κάτοικοι έτρεχαν μακριά πανικόβλητοι στη θέα της λεοπάρδαλης ελεύθερης ανάμεσά τους.
Μετά δύο ώρες, ειδικοί από τον κοντινό Ζωολογικό Κήπο με ένα βέλος που έριξαν στο άγριο ζώο, τού προκάλεσαν λήθαργο και μέσως, το οδήγησαν σε ένα κλουβί του Κήπου.

Πιστεύουν οι ειδικοί ότι η λεοπάρδαλη ταξίδεψε στην πόλη αυτήν ξεκινώντας από βαθιά μέσα στη ζούγκλα, η οποία την περιβάλλει.

Ο λόγος που ανάγκασε το αιλουροειδές να εγκαταλείψει το φυσικό περιβάλλον του είναι, όπως εκτιμούν, η άγρια (παράνομη) υλοτομία των τελευταίων ετών.


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa